De middag ging snel voorbij en ik kreeg een berichtje van Cat dat Gio een paar dagen bij hun oma zou blijven en dat zij weer terug naar mij toe kwam.
Rond een uur of vijf was Cat weer thuis en nam Gio een taxi naar hun oma, ik ging haar samen met Niall ophalen bij mij thuis en we zouden die avond bij de jongens eten want Harry zou spaghetti koken. Samen met Niall liep ik richting mijn huis tot hij mijn hand vastpakte en stilstond, "eh" begon hij, hoe zelfverzekerd zijn vorige actie was stond hij nu met zijn mond vol tanden. "ja?" vroeg ik plagerig, "i- ik eh, vind je.. Nou- leuk" hakkelde hij, shit nou wist ik niet wat ik zeggen moest. "eh" begon ik, "zou je misschien een keer met mij uit willen?" vroeg hij iets zelfverzekerder,  "lijkt me leuk" antwoordde ik. 
Mijn laatste dat was met Nathan, ja die van the wanted, dat was meer dan 9 maanden geleden.
Ondertussen zag ik Cat al voor de deur staan en ik rende naar haar toe, "We moeten vanavond zo dringend bij praten!" fluisterde ik terwijl ik haar omhelsde, ik stelde haar aan Niall voor en andersom. Ik vertelde dat Harry aan het koken was en ik zag een glimlachje bij Cat, ze had de jongens direct opgezocht toen ze van mij over ze hoorde en ze had laten weten dat ze Harry het leukste vond.

Toen we binnen kwamen stelde ik Cat aan Liam, Zayn en Lou voor, Harry stond nog in de keuken. Toen Harry binnen kwam lopen en Cat zag staan viel hij even stil, hij herstelde zich snel en stelde zich voor. Onder het eten hield ik die twee nou in de gaten, eigenlijk stonden ze best leuk bij elkaar. Maar Harry stond bekend als een grote flirt en Cat, nou ze kon iedere jongen kringen die ze wilde maar ze was zo verlegen en zag dat niet in. "is ze single?" vroeg Harry toen Cat even naar de wc was, "ja, maar ze is erg verlegen hoor" zei ik, "zou je het erg vinden als ik haar mee uit vraag?" vroeg Harry verlegen, "zolang je haar goed behandeld vind ik het prima" meende ik.
Na het eten zag Harry in de keuken zijn kans en vroeg hij Cat mee uit, ik stond wederom om een hoekje mee te luisteren.

Reageer (1)

  • Celin

    Stoute Feliz, je mag geen gesprekken afluisteren! (Doe ik ook heel vaak)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen