'Welkom bij aflevering 7 van Expeditie Disneyland er zijn nog 4 kandidaten over aan het eind van deze aflevering weten we wie de halve-finalisten zijn. Dit is Discoveryland het land van de toekomst en hier staat de achtbaan vol adrealine de Space Mountain Mission 2.Jullie spelen 1 tegen 1 en gaan de achtbaan berekenen. Wat is de totale lengte? Hoe hoog is de achtbaan? En hoelang duurt de rit. Fleur jij speelt tegen Irena. En Nahini jij speelt tegen Pieter-Bas. Succes.'.

Als eerste was Fleur VS Irena. Fleur ging de baan hoogte opmeten en liep het kanon in terwijl Irena de tijd ging opnemen. Daarna had Fleur de lengte opgenomen en was snel klaar. Irena ging langzamer. Fleur was klaar en toen moest Irena nog na 10 minuten was zij ook klaar.

Pieter-Bas was erg fanatiek en ging gelijk aan de slag. Nahini deed het wat rustiger en keek Pieter-Bas op de schouder. Dat vond hij vervelend en liep snel naar de achtbaantrein om de tijd te meten. Nahini kreeg hoofdpijn van alle getallen die ze op moest nemen maar kwam er toch uit.

'Oke we hebben jullie antwoorden naast elkaar gelegen en 2 winnaar gekozen. De antwoorden zijn: Hoe hoog is de achtbaan?. Het antwoord: 43 meter. Vraag 2 wat is de totale lengte?. Antwoord: 1 kilometer precies. Vraag 3: Hoelang duurt de rit?. Antwoord: 2.18 minuten. Dan is het nu tijd om de winnaars bekend te maken. We gaan eerst naar United Kingdom VS Belgium. Nahini tegen Pieter-Bas de winnaar van deze 2 is:..............................Pieter-Bas. Gefelicteerd Pieter-Bas met het behalen van de halve finale. En dan France VS Serbia. Fleur tegen Irena en de winnaar is................ Irena. Dat betekent dat 2 van de 3 halve finale plaatsen vergeven zijn Pieter-Bas en Irena gefelicteerd. Maar helaas Fleur speelt morgen de gevarenzone opdracht tegen Nahini'.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen