Soery voor her slechte stukje

We zaten net als vroeger in onze pyjama samen op het bed, "vertel!" drong Cat aan, ik vertelde alles hoe ik Niall ontmoette als James, hoe ik de jongens ontmoette, hoe ik het uit had gepraat met Niall, dat ik het idee had dat Zayn met mij flirtte, het briefje, dat ik er achter was gekomen van wie die was en hoe Niall me net mee uit had gevraagd.
Wat zo fijn was aan Cat was dat ze niet meteen begon te hyperen maar rustig bleef tot alles gezegd was.
"en houden jullie het daten geheim?" vroeg ze serieus, "ik denk het wel" antwoordde ik. 
We hadden het, net als vroeger, veel te laat gemaakt. Ik schrok op van mijn iphone die trilde op het nachtkastje, een whatsapp van Zayn, dat hij de koffie mee zou nemen. Ik keek naar de tijd, oh shit! " Cat wordt wakker! Over een halfuurtje moeten we weg!" riep ik, Cat vloog overeind. Gelukkig hadden we gisteren gedoucht want dat redden we nu niet meer. 
We hadden ons zo gehaast dat we nu nog 10 minuten over hadden, dus we werkten even snel wat ontbijt naar binnen en stapte in de auto. "trouwens, als Niall niks heeft gezegd zal je zien hoe Zayn doet" zei ik, "ik merkte het gister al" zei Cat. We kletsten nog wat verder over Harry en Cat glunderde helemaal, ik hoopte dat jij haar geen pijn zou doen.
Ondertussen stonden we voor het gebouw en kwamen er vijf jongens aangelopen met hun broek op half zeven, net vijf wannabee gangsters. Ik filmde een stukje, maakte een foto en huilde van het lachen. Ik zweer het,  je had erbij moeten zijn. 
We begroetten de jongens en gingen daarna onze eigen weg, "Marc, je herinnert je Cat nog wel toch?" vroeg ik. 

Het was nu zover, de eerste repetitie op hakken, "staat vast super sexy, hakken en een joggingbroek" merkte ik droog op. "bij jou staat alles sexy" zei Zayn met een wenkbrauw wiebel, we gingen in startpositie staa

Reageer (2)

  • Celin

    Arme Zayn, hij heeft geen idee over Feliz en Niall samen.

    1 decennium geleden
  • HORANSCHICK

    haha, Zayn (;, snel verder!! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen