Foto bij Problem 1.

Ik hoop dat jullie na het het lezen van dit stukje het beter snappen?
Als het nog niet zo is ,
dan zal ik het proberen beter uitleggen (: xx

Phoebe Roselyne Jackson.



Nog een keer keek ik naar mijn twee broers. Vandaag was de dag dat ik naar een instelling moest voor mijn agressie aanvallen. Ze werden zo fel dat ik wel naar een instelling moest gaan. Ik keek naar mijn oudste broer en een traan gleed over mijn wang. “Je moet gaat Phoebe , je word gewoon kwaad op iemand zonder reden. Het kan zo echt niet langer , het spijt me.” Ik knikte dat ik het begreep en gaf hem toen een knuffel. Ook gaf ik Mayson een knuffel en liep richting de taxi die me naar de instelling in Spanje zou brengen. “Sorry Phoebe.” Hoorde ik Derek nog zeggen maar ik schudde mijn hoofd. “Ik moet gaan , het kan zo niet meer.” Ik deed de deur van de taxi open en nam plaats op de achterbank. De taxi kwam in beweging en ik zwaaide nog een laatste keer naar Derek en Mayson. “Tot snel.” Mompelde ik.
In de taxi dacht ik na , over mijn eerste woede aanval die ik heb gehad.

Ik zat in de klas op mijn oude school. We moesten een project van wiskunde maken in groepjes. Ik zat met een meisje en een jongen samen. Kimberly en Tim. "Phoebe , weet jij het antwoord op vraag C?" vroeg Kimberly. "Wacht even." antwoordde ik en keek in mijn boek. "Phoebe weet je het nu al?" vroeg Kimberly. "Wacht zei ik! Of hoor je niet goed misschien. Ik heb ook maar twee handen he! Of denk je dat je alles bent hier?!" riep ik en duwde haar van haar stoel af. Geschrokken van mijn eigen woorden en wat ik gedaan had sloeg ik mijn handen voor mijn mond. Kimberly keek me met tranen in haar ogen aan. "Sorry , ik- ik bedoelde het niet zo." stotterde ik. Kimberly stond op en liep huilend de klas uit en Mr. Pieters keek me kwaad aan. Hoe kwam dit ineens?

Een traan gleed over mijn wang. En zo werd het alleen maar erger en erger. Zo erg zelfs , dat ik naar een instelling naar Spanje moest. Omdat ze me hier niet aankonden.







Sorry als het deze week wat langer duurt voor er een nieuw deeltje komt , maar ik heb examens ): Sorry! xx

Reageer (6)

  • 1DLover1996

    Snel verder!!

    ~xxx~

    1 decennium geleden
  • Liesbeth1

    snel verderrrr!ö <333333

    1 decennium geleden
  • LiesjeXzayn

    Snel veder! Succes!

    1 decennium geleden
  • HarrysHair

    Oehh verdurrrrr!

    1 decennium geleden
  • Maxiime

    Snel verder (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen