Foto bij Chapter nine.

Meet Laurenzo.

Ik slaak een zucht, en laat me in de zetel vallen. Het was een vermoeiende dag, eerst shoppen en dan naar Alex én Lauren. Yati moest naar huis, dus besloot ik ook maar om naar huis te gaan. En nu, nu zit ik hier alleen thuis. In het veel te grote huis naar mijn zin. Sheiba ligt naast me in de zetel en slaapt, ik aai haar. Ze geniet, dat is wel te merken. Ik vraag me af waar mam is, pap zal wel weer aan het werken zijn. Zoals gewoonlijk en Jessy, laten we gokken. Bij zijn vrienden óf meisjes aan het scoren. Ik moet toegeven hij is niet mis. Maar soms is zijn karakter zo kut. Maar ach. Ik schud mezelf uit mijn gedachten en realiseer me weer even dat ik alleen thuis ben.

‘PARTYY’ roep ik. Sheiba word meteen wakker, springt uit de zetel en kwispelt. Ik grijns en loop naar de muziekinstallatie. Even later galmt er Stuttering van “The Friday Night Boys” door de boxen in gans het huis. Ik begin door het huis te dansen en te zingen met een kwispelende Sheiba achter me aan. Ik pak haar voorste poten vast en begin met haar te dansen. ‘Sheeeeiib. Viezerik.’ Lach ik wanneer ze mijn gezicht begint af te likken. Ik voel wat trillen in mijn broekzak en pak het vast. ‘Met mij.’ Roep ik half. ‘BEN NIET DOOOF!’ Gilt er een stem terug. ‘Wat is er Rensje?’ ‘Verveling.’ Zucht hij. ‘Ik mij niet.’ ‘Ja dat hoor ik, is het daar dikke party ofzo?’ Vraagt hij. ‘Home Alone, je weet wel.’ ‘Ik kooooooooom.’ ‘Dat klinkt best verkeerd weetje.’ Zeg ik lachend. ‘Zou Jess er iets mee in zitten?’ Vraagt hij zichzelf af. ‘Hoezoo?’ ‘Wel,, dat ik met zijn zusje omga.’ Zegt hij. ‘Boeit mij het wat. Ik ga me terug amuseren. Ik zie wel of je komt. Doei’ Roep ik weer en hang direct af.

‘LINKIN PAAAAAAAAAAAAAAAARK.’ Gil ik door het hele huis wanneer “Figure.09” door de boxen wordt afgespeeld. Ik word helemaal hyper en begin als een gekkerd door het huis te rennen. Wacht? Hoorde ik nu net de bel? Ik loop naar de deur en trek hem open, niemand te zien. Ik duw hem terug toe en haal mijn schouders op. Ik ga weer verder met waar ik geëindigd was. Veel te snel is het liedje gedaan en komt er een ander. Waar ik niet direct de naam van weet. ‘Sowie, hier is het leuk.’ Roept een stem. Ik grinnik en zet de installatie af. ‘Jij hebt het precies ook leuk gehad.’ Zeg ik grijnzend wanneer ik mijn broertje zie. ‘Hoedat?’ Vraagt hij niet begrijpend. ‘Wel, er hangen witte plekjes op je broek.’ Zeg ik en wijs ernaar. ‘Dat is niet wat je denkt.’ Zegt hij vlug. ‘Wat denk ik dan.’ Plaag ik hem. ‘Wel, ..’ ‘Dat je met wat hebt gesmost?’ Begin ik te lachen. ‘Zoiets.’ Zegt hij beschamend. ‘En daar heb jij de hele stad mee doorgelopen. Nu weet gelijk iedereen wat je hebt gedaan. En daar moet je kleine zusje nog achter komen ook. Doe voortaan je broek fatsoenlijk uit hé.’ Hij kijkt me met grote ogen aan. TRIIIIIIING.

‘Saved by the bel.’ Lacht hij en loopt naar de voordeur. ‘Lul, zou je niet beter een andere broek aandoen?’ Hij kijkt me met een wat-ben-jij-slim- blik aan. Ik doe de voordeur open en zie Laurenzo staan Aka Rensje. ‘Wij kopen niet aan de deur meneer.’ Zeg ik en wil de deur dichtslaan. ‘Dat meen je niet? Je bent al de zoveelste dat niets koopt.’ Speelt hij het spelletje mee. ‘Straks ontslagen ze je nog.’ Zeg ik medelevend. Hij knikt, ‘Wat verkoop je zoal?’ Vraag ik, hij legt zijn vinger op zijn kin en denkt na. ‘Mezelf.’ Lacht hij. ‘Hmm, ik ken wel iemand die daar tevreden mee zou zijn, komt u maar binnen meneer.’ Grijns ik en laat hem binnen. ‘Party over?’ Vraagt hij als hij geen muziek meer hoort. Ik knik, ‘Jessy was de spelbreker.’


Ik weet het, hij is niet normaal slecht...

Reageer (3)

  • Yuck

    Deze is niet slecht, ik vind het een leuk deel :Y)
    en nu moet je snelverder :9~:9~

    1 decennium geleden
  • Rhoselyn

    Hij is niét slecht, zeg dat niet ö

    verder doen jij! <3

    1 decennium geleden
  • neverdoubt

    Snelverdeeer <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen