Foto bij Love 16.

And it pains me so much to tell, that you don't know me so well

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Vilhena

    hoooi,
    netzoals iedereen hier ben ik ook te lui om te reageren op hoofdstukjes. maar om je op te peppen en te laten weten dat je ECHT niet moet stoppen met Q schrijf ik speciaal voor jou een reactie (: lief van mij hea ^^
    maar goed, ff serieus. je schrijft echt goed. niet verwijderen dus (:

    xxx

    1 decennium geleden
  • Ledecky

    IK HOU VAN JE STORY EN JE SCHRIJFT GEWELDIG.
    DAT IK SOMS GEEN REACTIE PLAATS WIL ECHT NIET ZEGGEN DAT IK HET NIET GOED VIND MAAR DAN BEN IK GEWOON TE LUI OM TE REAGEREN. :'D
    VOOR EEN OPPEPPER KLIK HIER
    NOG NIET OPGEPEPT? KIJK HIER DAN EENS
    HILARISCH.
    STERKTE!

    1 decennium geleden
  • Tinaaax257

    k ben slecht in lange reacties dus dat wordt dit waarschijnlijk niet, maar dat betekend niet dat jouw verhaal niet fantastisch is, ik vind dit egt een leuk verhaal.
    maar als je vind dat je moet stoppen met Q. Stop dan vooral, voel je niet gedwongen om door te gaan gewoon omdat wij dat willen...
    (wist je dat cola groen zou zijn als er geen kleurstoffen in zouden zitten? oke, dat zag ik net ergens en ik moest het met iemand delen, en toen er een mailtje kwam van dit verhaal moest ik dat eerst lezen dus jij bent de eerste aan wie ik dit vertel. misschien wist je dit al... maarja)

    1 decennium geleden
  • MiniElounor

    Als jij je beter gaat voelen door te stoppen dan moet je dat zeker doen.
    Maar je moet wel niet denken dat je een slechte schrijver bent want dat is helemaal niet waar!
    Ik vind persoonlijk dat je een van de betere schrijfsters hier op Q bent.
    Dat je niet veel reacties krijgt ligt niet aan jou, maar aan je lezers. Zelf reageer ik ook bijna nooit, ik ben meer een stille lezer en gebruik liever de kudoknop. Geen reacties zegt helemaal niets over jou als schrijfster!

    1 decennium geleden
  • LittleMixer

    Hey,
    Je bent echt geen slechte schrijfster! Je bent juist heel heel heel goed! En misschien denk je dat ik dit zeg omdat ik je vriendin ben, dat is niet zo! Ik vind je schrijfstijl zo goed en ik wil zo graag ruilen! Ik ben echt heel erg verslaafd aan dit verhaal, dit is echt mijn LIEVELINGS verhaal! Ik wil elke keer dat ik dit lees meer meer meer! Echt waar!
    En, over school, daar heb ik ook last van. Ik schrijf liever dan schoolwerk, haha. Gelukkig dwingt mn moeder me huiswerkt te maken, haha. Maarja, dat moet je zelf weten. Als het je beter lijkt, gewoon doen, al zou het echt heel jammer zijn!
    Verder: Ik hou zo erg van Daria! (okee, vriendschappelijk dan, haha) Ze is echt een heel leuk karakter, ze maakt geniale opmerkingen en ze is zo vrolijk en blij! En hoe ze met Louis doet, ook echt heel leuk! Zo'n vriendschap wil ik ook met een jongen, haha!
    Maar toch is Daria geen Mary-Sue (perfect karakter), dat maakt haar zo speciaal!
    Echt heel erg leuk!
    Dusjaa, dat is alles wat ik eigenlijk wilde zeggen, wat niet standaard was. Want nu komen de standaard dingen, haha:
    Je verhaal is zo leuk! Echt heel origineel (dat vooral) en niet een standaard fanfic! Oh god, ik ben zo verslaafd aan dit verhaal! Maar dat had ik al gezegd (:
    Maarja, deze reactie is echt ziek lang aan het worden, dus ik denk dat ik maar ga stoppen.
    Denk eraan dat die stille lezers het ook leuk vinden om je verhaal te lezen! Die zijn gewoon te lui om te reageren (ben ik ook meestal!) maar ze genieten er wel van dit te lezen!
    Xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen