Na een paar keer Lay all your love on me geoefend te hebben was het tijd voor you're the one that I want, en dat nummer vond ik zo leuk.
Ik had mijn joggingsbroek omhoog gedaan zodat het leek op een driekwartsbroek en mijn tshirt had ik even omgewisseld voor een topje aangezien op hakken dansen iets inspannender was als op sneakers.
De eerste zin van het liedje alleen al; tell me about it stud, geweldig.
"ik wil de intensiteit voelen jongens, kom op bouw die spanning op! Ik wil na de voorstelling de vraag horen; hebben die twee iets" zei Marc, ik zuchtte diep en we begonnen opnieuw.
Ik gaf alles wat ik had, ik probeerde zo uitdagend mogelijk te doen en vanuit mijn ooghoeken zag ik Cat met grote ogen kijken.
"dat was geweldig!" Zei Marc na het liedje, "en hoe" fluisterde Zayn in mijn oor. "nog een keer en dan gaan we summer nights oefenen" zei Marc, we oefenden het liedje nog een keer en aan het einde stond iedereen toe te kijken. Na het nummer werd er gejoeld en geklapt, Cat gooide mijn sneakers weer toe en ik gooide mijn pumps weer terug. 
Na het liedje vijf keer geoefend te hebben was iedereen wel toe aan pauze, de jongens, Cat en ik besloten met zijn alle te gaan lunchen. Alleen we hadden een probleem, niemand had iets van een vermomming bij zich.  "anders gaan we door de drive?" stelde ik voor, "we passen alleen niet met z'n alle in een auto" zei Liam, "als de dames op schoot gaan wel, voor dat kleine stukje maakt dat niet uit" stelde Zayn voor. Ik keek Cat aan, wij wisten wel waar hij heen wilde en ik besloot niet bij hem op schoot te gaan. We liepen naar de auto van de jongens en Liam stapte achter het stuur, ik glipte na Niall de auto in en ging bij hem op schoot zitten. Cat ging bij Harry op schoot en Zayn zat tussen ons in en keek chagrijnig naar Niall en mij.
Cat en Harry waren druk in gesprek, ik was met Niall aan het praten Liam en Louis waren aan het praten en Zayn staarde chagrijnig voor zich uit. Onderweg was ik super blij dat de achterramen geblindeerd waren, want ik realiseerde me dat dit er erg fout uit zag. We bestelden onze oh zo gezonde lunch en aten deze in de repetitie ruimte op, ik had de radio aangezet en er was een verslaggever aan het praten over het benefiet concert dat al volgende week was. 
"alle kaarten zijn uitverkocht en er vallen er hier nog twee te winnen" zei de man, "kan jij trouwens nog komen?" vroeg ik aan Cat. Ze schudde haar hoofd, "ik moet nog steeds mijn praktijkexamen opdracht doen en ik heb nog geen idee wat ik moet doen" zei ze beschaamd. Ik dacht na "wacht ik heb het!" riep ik uit het niets.

Reageer (1)

  • Celin

    Aah, IN YOUR FACE ZAYN. sorry, moest even. Super leuk stukje en ik ben benieuwd wat ze van plan is.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen