Sorry voor de korte hoofdstukjes de laatste tijd, ik maak ze tussen het leren door en dan kan ik niet zo lang schrijven. Ze worden langer binnen 3 dagen, dan ben ik klaar (;
Veel leesplezier!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • JustMeAgain

    mooi :) benoit is very awesomepjes, en niet alleen omdat ie Benoit heet ;d echt lief hoe hij Belle zo aanmoedigt om in haar dromen te geloven! Echt weer een heel leuk stukje! Snel verder? (flower)

    1 decennium geleden
  • Semantiek

    mooimooimooimooimooi awesome hoe wauw en prachtig dit is!
    ben blij dat ik dit verhaal ken <3

    1 decennium geleden
  • WeCaptureIt

    Wow , dit is misschien niet zo'n lang hoofdstukje maar ik vind dit hoofdstuk echt een van mooiste ! Echt enorm mooi geschreven . Je bent ene natuurtalent.


    'Hoe arm of rijk je ook bent, hoe klein of hoe groot; je kan altijd je dromen verwezenlijken als je er maar voor werkt. Denk je echt dat ik zo rijk was toen ik begon met de bakkerij? Iedereen moet beginnen bij de grond, maar uiteindelijk zijn er altijd mensen die aan de top komen. En mijn gevoel Belle, zegt dat jij er ook zal komen. Misschien niet morgen, misschien niet vandaag, maar ooit wel. Want jij bent een werker, een doener met een sterke persoonlijkheid. Jij kan dit.'


    Dat vind ik echt het mooiste wat ik ooit gehoord heb. Het is echt een prachtige uitspraak.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen