Foto bij [Chapter 06] Remembering.

Hope u will like it!

Slaperig knipper ik een paar keer met mijn ogen in de hoop wakker te worden. Ik ga wat verliggen en beland met mijn hoofd op iets warms. Ik begin weer in slaap te vallen als ik opeens klaar wakker ben.
'Het is warm onder mijn hoofd', schiet er door mijn gedachte.
Wanneer ik me mezelf voorzichtig omhoog beweeg, worden mijn ogen steeds groter en groter. Ik lag met mijn hoofd op een borstkas, die van Niall om precies te zijn.
Ik schiet nu geheel overeind en kruip snel uit bed. Ik grijp naar een jurkje in mijn kast en loop met een flinke pas richting de keuken. Wanneer het jurkje over mijn hoofd is gegleden en ik een warme thermoskan met koffie heb, loop ik snel mijn, eigen, huis uit. Ik loop net zolang tot ik me in het koude zand kan neer laten ploffen. De frisse ochtendwind waait zacht langs mijn huid en door mijn haar. Ik adem de zeelucht in en voel mezelf ies rustiger worden.
'Wat is er gebeurd?' fluister ik zacht met de wind mee.
Ik neem een slok koffie en sluit mijn ogen. Het duurt een tijdje tot de verschillende flitsen een lopend filmpje vormen en ik me bewust kan worden van wat er nou precies gebeurd is...


'Actually, this isn't nice of us. They are giving a party for you and you're not even there', zeg ik, wanneer ik we samen op mijn bank zijn geploft.
'Yeah, we should go back. They told me that especially the evening would be fun', reageert Niall. Hij gaat staan en steekt zijn hand uit. Wanneer ik mijn hand in de zijne leg, trekt hij me met een soepele beweging omhoog.
'Ready to party?' vraagt Niall met een grote grijns. 'Hell yeah!'

De alcohol vloeit rijkelijk door mijn mond naar binnen, waardoor de wereld steeds een beetje meer begint te draaien. De muziek dringt door heel mijn lichaam heen en laat me dansen alsof mijn leven ervan af hangt. Ik heb de avond van mijn leven, hier op het strand, met Niall. De gekleurde lampionnetjes geven vrolijk licht, de DJ draait de beste songs en de sfeer is op en top.
Niall gaat voor mij staan en vouwt zijn handen alsof hij gaat bidden.
'I thank you, God, for letting me meet this beautiful and fun girl', zegt hij, waarna hij me met een grijns aankijkt. Ik druk een kus op zijn wang en sluit even mijn ogen, zodat ik alleen de muziek kan voelen.
Een behaagelijk gevoel kruipt door mijn aderen. Ik draai me met een ruk om, maar zie alleen nog een schaduw die snel verdwijnt. Ik frons mijn wenkbrauwen en draai me om naar Niall.
'Something wrong?' vraagt hij gelijk.
'I though that there... Never mind... Let's get another drink?'

Lachend strompelen we mijn huiskamer binnen.
'Did you see what Louis did?' Beide beginnen we te lachen, tot we tranen in onze ogen krijgen.
'I'm not sure if I ever want to meet this guy when he is sober', lach ik wanneer we weer wat zijn bijgekomen van het lachen.
'Believe me, you do', zegt hij met een knipoog.
Ik geef een zachte duw tegen zijn arm, maar Niall valt gelijk op de grond. Tranen rollen over mijn wangen van het lachen.
'We are way-y to drunk-k', mompel ik met dubbele tong. Niall krabbelt overeind en rent naar me toe. Lachend ren ik weg. Na meerdere rondjes door het huis eindig ik op mijn bed. Ik laat me lachend vallen en wacht tot Niall zich naast me laat vallen.
'It is so warm', zegt hij waarna hij zijn shirt uittrekt. Ik volg zijn voorbeeld en trek mijn jurkje uit. Wanneer ik die heb weggegooid op een stoel, wil ik aan Niall gaan vragen of hij misschien nog wat te drinken wil, als ik een zacht gesnurk hoor. Ik draai me om en zie, zoals verwacht, een schattig slapende Niall...


[Reactie + Kudo? Thankyou!]

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen