I can bring warmth,
to the heart of the cold.
I can bring brightness,
that will burn away darkness.
I can bring romance,
to a lovely couple
having a candlelight dinner.

I can bring torture,
to criminal who is to be
burnt alive.
I can bring tears,
to family who lost their
loved ones to me.
I can bring destruction,
that will destroy the world.

I may be a heartless fellow
in this world
yet I will disappear when
I meet my end,
and that is the price
I will pay.

Kim’s POV.

Het is nu 14 jaar geleden dat ik weg ben gegaan uit Republic city samen met mijn vader, ik woon nu op Kirachu eiland. Kirachu ligt ergens in het midden van de vuur natie eilanden de reden dat ik hier nu woon samen met mijn vader is vrij vaag, als ik het hem vraagt antwoord hij alleen dat we weg zijn gegaan bij mam omdat hij wou dat ik een betere vuurmeester zou worden en me als avatar alleen zou concentreren op het vuur element. Als ik vraag waarom mam dan niet is meegegaan zegt hij dat hij en mijn moeder uit elkaar zijn gegaan omdat zij niet in een vuurnatie eiland wilde leven en is ze daarom verhuist naar het westerse luchttempel, ik heb me wel is afgevraagd of mijn moeder wel echt van mij heeft gehouden omdat ze me zo makkelijk los heeft gelaten en me mee heeft gegeven aan me vader. Soms denk ik wel is dat me moeder daar niet alleen woont in de luchttempel op momenten dat ik dat denk denk ik vooral terug aan vroeger toen ik 3 jaar oud was.

Elke herinnering die ik heb van toen ik 3 was deel ik samen met een ander meisje,een meisje dat groter is dan mij maar voor rest precies het zelfde eruit ziet als mij lijkt haar naam kan ik me ook nog herinneren een goed zelfs nog soms dan heb ik wel is dromen over haar en mij en dan roep ik ook altijd haar naam : Eileen!. Maar helaas moet ik het bij me dromen houden want als ik aan mijn vader vraag of ik vroeger misschien een zusje heb gehad en of die nu bij mam woont, krijg ik altijd als antwoord dat ik vroeger een fantasievriendinnetje had met de naam Eileen omdat ik geen verdere broertjes of zusjes had en ik me eenzaam voelde. Hierdoor weet ik dus niet zeker of ik in mijn dromen te maken heb met een echt meisje uit mijn herinneringen of dat ik me gewoon mijn fantasievriendje herinner, omdat ik me nu nog eenzamer voel dan vroeger. Het zit namelijk zo dat 14 jaar geleden toen mijn ouders uit elkaar gingen mijn vader in een depressie raakte. In het begin deed hij nog wel zijn best vrolijk te zijn en leerde hij me op vroege leeftijd de basis vaardigheden van vuursturen helaas is het alleen gebleven bij de basis vaardigheden. Want een paar jaar later is mijn vader door zijn depressie aan de drank geraakt, dit is tot nu toe nog steeds de reden dat ik niet verder durf te vragen over mijn fantasievriendinnetje / zusje omdat elke keer als ik mijn moeder ter sprake breng hij meteen een fles drank pakt.

Na dat mijn vader verslaafd raakte aan de drank ben ik zelf gaan oefenen op het veldje achter ons huis, hierdoor heb ik een buurjongen leren kennen die hier ook woont met zijn familie, Zijn moeder is namelijk een vuurmeester en verbannen uit Republic city, zijn vader is een aardemeester die met zijn vrouw is meeverhuist. De buurjongen die ik leerde kennen op het veldje waar ik trainde heette Kevin, hij was juist op weg naar het veldje om zelf te trainen omdat hij een aardemeester is. Vanaf het moment dat we elkaar tegen kwamen raakte we aan de praat en werden we de beste vrienden, daarom oefenen we nu ook elke dag met zijn 2e achter op het veldje in soort 1 tegen 1 gevechten. Als Kevin en ik samen oefenen voelde ik me ook minder alleen, want met Kevin kan ik over van alles hebben over de dingen thuis met mijn vader tot de dingen die ik binnenkort wil gaan doen als ik een echte vuurmeester ben, soms vertel ik Kevin over mijn dromen dan luister hij altijd naar het hele verhaal. Aan het eind vertelt hij altijd een verhaal over herinneringen van hem uit Republic city van hem en zijn buurjongen Rick die altijd samen speelde. Kevin vertelde me laats ook dat hij binnenkort terug gaat naar Republic city om de eer van zijn familie te herstellen. Ik heb hem gevraagd wat er is gebeurt dan dat zijn moeder is verbannen, hij zei dat ze is beschuldigt van een misdaad die ze nooit heeft begaan.

Ik heb Kevin gevraagd hoe hij van plan is in Republic City te komen en of hij nog behoefte had aan gezelschap daar, na een verbaasde blik van Kevin heb ik hem uitgelegd dat ik weg wilde thuis en dat ik me het niet meer kon verdragen in Republic city. Hij begreep het meteen en heeft me toen alles uitgelegd, daarna hebben we besloten over 2 dagen op weg te gaan naar Republic city.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen