OhGod, ik heb zo lang niet geschreven. me is so sorry. En het kan de rest van de week waarschijnlijk ook niet ): . Ik moet morgen naar de fysio (mijn hele rug zit vol met knoppen, mehh) , dus ik ga het proberen morgen. Vrijdag heb ik trainen van 8 tot 10, dus heel misschien nog een stukje daarvoor. Zaterdag heb ik de hele dag een volleybal toernooi en een partehh with my Boo's (SELINA, LE HAPPY BIRTHDAY HOER.) en dan gaan we zondag survivallen. Ugh, wish I could write more. Dus ik heb gvd drie twitcams gemist, hml. Funneh story, ik las op Twitter dat Liam aan het twitcammen was, ik rende naar de eerste de beste computer en struikelde over een stoel.. Pijnlijk, maar toch heb ik drie heerlijke minuten naar een engel kunnen kijken c: .ENJOY CHAPTAH 16.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Celin

    En nog steeds zit ik met dat feit dat Liam het onveilig heeft gedaan. Okay? Hij wilde gewoon een mini-versie van zichzelf, ik weet het zeker. X.

    1 decennium geleden
  • InvisibleOne

    GEFELICITEERD SELINA PERV

    miniliam(baby)

    1 decennium geleden
  • CheeseHead

    Aah... Een mini liam

    1 decennium geleden
  • lord

    D'aaawwww zo lieff!!!
    En ik heb ook 3 twitcams gemist!!! hml
    verder!!(: x

    1 decennium geleden
  • VampireMouse

    Soo sweeet:) love it voel me helemaal vertederd;) verdertjes ;)!!!
    Xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen