Foto bij Chapter 05

Haha ik heb deze foto als achtergrond op mijn laptop. Vraagt mijn beste vriend aan me 'zijn dit Polen ofzo?'. Hij heeft echt niks met voetbal. Ik moest zo hard lachen!
Sorry voor het lange wachten! :$


reacties? :$

Nicolai POV

Ik ben haar nog niet vergeten. We hebben zo’n mooie tijd gehad samen. Ik kan haar gewoon niet loslaten. Waarom blijft ze zo rondspoken in mijn hoofd? En dan is er nog altijd dat sprankje hoop… dat berichtje van een week geleden. Waarom zoekt ze contact met me, terwijl ze zei dat ze dat niet meer zou doen?
Dan schrik ik wakker uit mijn gedachten. Ik kijk op mijn telefoon. Nog steeds geen berichtje. Ook dat nog! Ze leek me zo leuk! Het onbekende meisje dat bij de training kwam kijken. Ik wist niet eens haar naam. Iedere training of wedstrijd hoopte dat ik haar ergens in de buurt van de ArenA tegen zou komen, maar dat was nu – na 2 weken hopen – nog niet gebeurd. Ik begin zo aan mezelf te twijfelen, had ik soms iets fout gedaan?

Sammy POV
Sms’je van Marco. Heb je de foto nou eindelijk al doorgestuurd? Ik gooi mijn mobiel weg. Waarom heb ik dat eigenlijk nog niet gedaan? Waarom word ik hier zo boos om? Iedere dag krijg ik van Marco of Jade een berichtje dat ik Nicolai moet sms’en, maar ik durf niet. Stel nou dat ik te veel hoop, dat ik teveel verwacht.. dan ga ik hem platgooien met sms’jes en uit ervaring weet ik dat jongens dat niet fijn vinden. Ik wil liever hoop houden op een andere ontmoeting met hem, ik wil de droom houden.. Als ik hierin meega loopt het toch op niks uit en dan is mijn droom verpest. Ik wil hoop houden, gewoon voor een keer. Daarom heb ik besloten om hem niks te sturen, hoe graag ik dat eigenlijk ook wil. En niemand kan me overtuigen. Gelukkig komt Loïs vanmiddag eindelijk weer, want ik heb geen zin meer om hier langer over na te denken. Ik word er alleen maar verdrietig van.

‘Heee! Hoe is het met je?’ vraagt Loïs me. ‘Goed, goed!’ zeg ik, ‘en met jou?’ ‘Ja ook goed hè! Wat gaan we vandaag doen?’ ‘Hmm zullen we een film kijken? Maak ik wat popcorn!’ ‘Ja leuk! Heb je nog een romantische film.. ik heb wel wat behoefte aan een zwijmelfilm,’ zegt Loïs. ‘Ja kijk maar even in de kast!’ en ik loop mijn kamer uit op de popcorn te gaan maken. Na een paar minuutjes kom ik weer terug en zie ik dat Loïs zich al gesetteld heeft op mijn bed. ‘Ik ga voor alles is liefde!’ zegt ze. ‘Yes! Dat is ook een van mijn favorieten!’ zeg ik blij.

We zwijmelen helemaal weg bij de film, hoe romantisch is die film ook! Ik wou dat ik op die manier eens een jongen ontmoette.. dat ik iemand had waar ik altijd bij kon zijn, waarbij ik wist dat het goed zat. Dat ik niet zo twijfelde aan mezelf, maar het gewoon op me af liet komen. Ik slaak een diepe zucht. Shit, net iets te hard want Loïs vraagt wat er is. ‘Ooh gewoon, beetje jongensproblemen.’ Loïs, eerste klas roddelkoningin, vraagt meteen ‘MET WIE?’. Ik twijfel even of ik het haar moet vertellen, maar aangezien ze Nicolai via Ajax ook kent, besluit ik om het haar maar te vertellen.
‘Nou, weet je nog laatst dat ik met Jade naar de Ajax training was geweest?’ Ik vertel haar het hele verhaal en zeg ook hoe ik me erbij voel. ‘Het voelt gewoon niet prettig, dadelijk valt mijn droom in duigen. Dit is het laatste beetje hoop dat ik heb op een goede afloop ooit met iemand. Ik durf niet Loïs.. echt niet!’ Loïs kijkt me serieus aan. ‘Ik begrijp wat je bedoelt Sammy. Je hebt al zoveel meegemaakt in je leven met jongens. Ik snap dat je bang bent. Maar Sammy, wat heeft Nicolai fout gedaan? Hij wilt gewoon graag die foto hebben.. je kan die foto toch sturen en dan zien wat ervan komt? Ik denk even na over haar advies. Misschien heeft ze ook wel gelijk. Misschien moet ik de foto maar gewoon sturen. ‘Ja, je hebt eigenlijk ook wel gelijk. Misschien appt hij nog wel met andere meisjes, maar die foto sturen kan geen kwaad toch? En dan zie ik wel wat ervan komt..’ ‘Precies! That’s the spirit girl!’ zegt Loïs enthousiast. ‘Laat je me wel even weten of hij iets terugstuurt?’ vraagt ze. ‘Natuurlijk!’ zeg ik en ik geef haar een knuffel. Wat is ze toch een lieve vriendin. Ze steunt me altijd. Ik ben zo gelukkig met haar als vriendin.

Nicolai POV

Halverwege de nacht schrik ik wakker. Ik had een nachtmerrie. Dat het nooit meer goed kwam met haar. Shit, waarom denk ik toch zoveel aan haar? Dan pak ik mijn mobiel erbij en zie dat het half 2 ’s nachts is. Ik kijk nog wat beter en zie dat ik een nieuw whatsapp bericht heb. Hè, dat nummer ken ik helemaal niet! Snel open ik het berichtje. Hee! Hierbij de beloofde foto! Hij is best leuk geworden hè? :) x, Sammy . Ik wrijf door mijn ogen. Is dit echt waar of droom ik? Ze heeft wat gestuurd! Ik open de foto. Wauw hij is echt leuk! Wat staat ze er goed op zeg! Hee Sammy! Ik dacht al dat je het vergeten was. Hij is zeker leuk. Wanneer kom je weer naar de training? X, Nicolai. Nu maar hopen dat ze nu wat sneller iets terugstuurt… Ik draai me om, zodat ik weer kan gaan slapen, maar de hele nacht blijven mijn gedachten teruggaan naar Sammy.. gelukkig.

Reageer (5)

  • xlhovee

    Wauw goed hoofdstukje! Snel verderr

    1 decennium geleden
  • xpantoffelx

    verder! x

    1 decennium geleden
  • xBarcelona

    Snel verder! <3

    1 decennium geleden
  • PrimRue

    Ohyeaaahh en nu moet ze maar even snel weer naar een training gaan -a-
    Lovee it<33
    Snel verduuuurr(flower)

    1 decennium geleden
  • MERTENS14

    Oeh aan wie denk Nicolai dan toch mr.
    Snel verder x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen