"wat dan?" vroeg Cat, "als je nou mijn styling doet, dan is dat je examenopdracht! En dan kan je langer blijven, ik weet dat ik had gezegd pas als je geslaagd bent, maar ik ben van gedachte verandert" zei ik enthousiast, "meen je dat? Dat zou echt te gek zijn" zei Cat blij. "ik stuur mijn manager even een berichtje, regel jij het even met je school?" zei ik. Cat vloog me om de hals, waardoor we nu allebei op de grond lagen te lachen "ik heb dit echt gemist" zuchtte Cat, "ik ook, het was echt te lang geleden hoor!" antwoordde ik. "dames, van de grond, heren, naar jullie eigen zaal" zei Marc toen hij binnen kwam, we schoten overeind aangezien hij erg chagrijnig klonk.

"pff, dat was me de training wel zeg" zuchtte ik, "gelukkig zijn we morgen vrij" zuchtte Zayn. "thank god, dat we morgen vrij zijn. Marc is een schat maar zijn trainingen zijn moorden vlak voor de show, geloof me maandag wordt het nog erger" waarschuwde ik.

"Die Zayn heeft inderdaad een zware crush op jou" zei Catherine onder het eten, "maar Niall is helemaal weg van jou, hij kan zijn ogen niet van jou afhouden en dan die blik waarmee hij naar je kijkt. Zeker in de auto toen je bij hem op schoot ging zitten, hij keek als de gelukkigste man op aarde" praatte ze verder. "dat jij daar allemaal nog op hebt gelet, je was namelijk erg druk bezig met Harry" plaagde ik haar, "ik ben zo blij dat hij me mee uit heeft gevraagd" zei ze vrolijk. "zullen we zo verder kletsen onder het genot van een wijntje in de jacuzzi?" vroeg ik.

Zo gezegd, zo gedaan, een half uurtje later zaten we in de jacuzzi. We lachten wat af tot de deurbel ging, ik stapte de jacuzzi uit, sloeg een handdoek om me heen en liep naar de deur. Ik opende de deur op een kiertje en keek wie er aangebeld had, "hey" zei ik toen ik het zag.

Reageer (1)

  • Celin

    Niall of Zayn, I think. Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen