Foto bij [30)

Sarah zuchtte; ze was tot de ontdekking gekomen dat zij de enige van ons vier was die niet echt kon paardrijden, of het toch niet meer wou doen. Vroeger hadden we het wel gedaan, maar ze was ooit eens van een paard gevallen en nadat haar been eindelijk weer uit het gips kon, had ze gewoon geen zin meer om nog eens op zo'n beesje te klimmen.
Melody snapte het niet helemaal. ze bleef maar aandringen waarna Sarah uiteindelijk toegaf, maar niet helemaal met haar zin. Ik vond het best leuk, met ons vieren op een paard in de vrije natuur.
Ergens rond etenstijd kregen Zinzi en ik het lumineuze idee om in plaats van op restaurant te gaan, of bij Melody te eten, terug te rijden naar de plaats van het concert en daar een broodje te eten. Melody was er niet helemaal gerust op omdat het behoorlijk druk kon zijn daar en de paarden er niet tegen konden, maar laten we het er gewoon op houden dat Zinzi en ik nu eenmaal heel vasthoudend zijn als we een -in onze ogen- goed idee hebben. En daarom reden wij vieren dus door de stad op onze paarden.
Toen we bij de tourbussen kwamen, keek Georg me even raar aan, schudde zijn hoofd en liep glimlachend naar me toe.
'Je kon het echt niet laten hé.' zei hij. Ik grijnsde. Bill leek op veilige afstand willen blijven, maar Zinzi stormde op hem af. Of zo leek het toch voor mij, waarschijnlijk ging ze echt niet zo snel.
Ik zag de jongens van Black veil brides lopen en riep hen. Andy draaide zich nogal lui op, maar zijn gezicht ging van half-verveeld naar... verbazing. Ik grijnsde en reed -wel snel- op hem af. CC sprong weg, maar mijn paardje kon goed genoeg stoppen. Andy keek me aan alsof ik gek was, maar daarna glimlachte hij. Ik zag dat Georg aangeslenterd kwam.
'Gaat dat ding ook mee op tour?' vroeg Andy lachend. Ik zuchtte.
'Dat ding heeft een naam, Blondy. EN nee, ze gaat niet mee.. ze hoort hier op de manege.' zei ik. Hij knikte. Georg hielp me van mijn paard, niet dat ik er hulp bij nodig had, het was gewoon schattig. Ik zag Andy kijken.
'Wil je ook een tourtje doen?' vroeg ik lachend. Hij grijnsde en knikte.
'En daarna mag jij ook.' zei ik tegen Georg.

Reageer (3)

  • gothicpop

    jippie andy en geo op paartje(lol)
    snel verder

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Snel verder! (Y)
    x

    1 decennium geleden
  • darksunside

    ik zie het al voor me mensen die met hun paard door de stad heen rijdenxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen