Foto bij •11

Dit is totáál geen hint hoor, maar reacties motiveren moi

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Nisssie

    Geloof me, als.iets suckt zeg ikvt tegen je of stop ik met lezen. Ik heb nog geen van beide gedaan dus t suckt.niet. Dalijk ga ik wel stoppen maar ik ben moe en moet ook slapen!! Ik ga.morgen dan verder!! Je verhaal is echt goed!!

    1 decennium geleden
  • xEskimoKiss

    Weinig reacties? Laat ik daar maar iets aan doen dan!
    Dit verhaal is megafantastischawesome en ik heb die zakdoekjes nog maar één keer nodig gehad (voor de tragische dood van Dirk... R.I.P. De coolste badeend die er ooit bestaan heeft).
    Weet je wat zielig is? Ik wou een lange reactie typen maar ik heb geen inspiratie :( Donc, excusez-moi voor eventuele levenloosheid! (You know what? Schrap dat eventuele maar.)
    ... Deze reactie is zojuist drietalig geworden. Ha! Al minder zielig, huh?
    Maar over zielig gesproken, ik heb zo het gevoel dat er iemand dood zal gaan (Je weet wel, scary proloog en zo) en dat is dus zielig! Weet je (dit is slechts een suggestie) misschien moet je het principe 'YOLO' even overboord gooien en de-persoon-die-doodgaat weer tot leven wekken! OF je transformeert hem/haar op het laatste moment in een kat (en de lover natuurlich ook) en dan kan die wel 8 keer doodgaan! Hoewel Horcruxes (of zoiets, ik weet de Engelse naam niet precies. Ö) ook wel zouden helpen. Het zou nog zeven boeken duren voor die uiteindelijk doodgaat. Hoewel er dan natuurlijk wel andere mensen moeten doodgaan om ze te maken. Hmm.
    OH bloody hell, deze reactie scoort vast en zeker een 11 op de schaal van levenloosheid... Ehm ja, ik denk dat ik dan maar verder ga lezen voor je in slaap valt...

    1 decennium geleden
  • Wonderrland

    Dat einde is echt droog :3
    Snel verder? (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen