Voldaan van al het lekkere eten plof ik neer op een van de banken van de Common Room. Met een glimlach kijk ik om me heen. In de uiterste hoek van de ruimte speelt een groepje leerlingen toverschaak. Overal word druk gepraat over de afgelopen vakantie. De groene vlammen van de openhaard knapperen rustgevend. Ik heb het hier echt gemist.
Ik voel de bank naast mij inzakken. Als ik op kijk, kijk ik recht in de vrolijke gezichten van mijn kamergenoten. 'Vind jij ook niet dat we dit jaar spectaculair zouden moeten beginnen?' Zodra Ella deze woorden uit heeft gesproken verschijnt er een grijns op mijn gezicht. Met deze meiden is het nooit saai. Er is altijd wel een van ons die met een plan op de proppen komt. Het is niet altijd de juiste beslissing om hierin mee te gaan. Maar ach, slechte beslissingen leidden vaak tot de beste verhalen. 'Wat ben je van plan?' Vraag ik haar nieuwsgierig, zonder eerst haar vraag te beantwoorden. 'Niets spannends ofzo.' Zegt ze luchtig terwijl ze haar schouders op haalt. 'Ik dacht aan een feest. Gewoon hier in de Common Room. We maken er wel iets van. Dus, doe je mee?' Ik knik enthousiast waarna Gisele, Ella en Tracy opgewonden beginnen te gillen. Tracy klapt vrolijk in haar handen. 'Mooi. Want we hebben al iets geregeld met Blaise. Hij zorgt er voor dat iedereen er vanaf weet en het een feest wordt waar iedereen nog weken over zal praten.' Ik schiet in de lach. Het is typisch iets voor hen om alles al te regelen voordat ze het met iedereen besproken hebben. 'Zullen we ons dan maar omkleden.' Zegt Gisele terwijl ze op staat. 'Bij een leuk feest hoort een leuke outfit.'


Het schijnt een soort trend te zijn om een Q&A te doen. Als iedereen dat leuk vind kan ik natuurlijk niet achterblijven. Als jullie dit willen dan mogen jullie me een pb met jullie vragen. Ze mogen overal over gaan. Over een paar hoofdstukken zal ik ze beantwoorden.

Reageer (12)

  • Nialldos

    super leuk! snel verder!

    1 decennium geleden
  • Dothraki

    Leuk <33 Nu snel weer een nieuw hoofdstukje =$

    1 decennium geleden
  • AdoreMalfoy

    Le abo (:

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Nieuwe abo ^^
    Snelverder! <333333

    1 decennium geleden
  • harryisnietecht

    FEESTJE!:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen