Foto bij Chapter 06

Het heeft weer even geduurd, sorry! Ik beloof jullie dat ik er morgenvroeg nog een hoofdstuk opzet! :)

Sammy POV
Ik kan niet wachten totdat het zaterdag is. Dan ga ik eindelijk weer naar een training toe. Ik moet toegeven dat sinds dat Loïs me heeft ondersteund in het proberen van ‘iets’ met Nicolai ikzelf ook enthousiaster ben geworden. Ik hoop dat dat voor hem ook geldt. Ik merk dat ik tijdens mijn werk mijn gedachten er niet bij kan houden. Ik doe steeds dingen verkeerd, heb een aantal klanten bij meneer aangesproken in plaats van mevrouw en heb al een aantal verkeerde koffie’s eronder gezet. Ik werk namelijk in een lunchroom, taste 4 you. Het is een klein winkeltje maar ik merk dat het steeds drukker aan het worden is. Iedere week komen er een aantal vaste klanten en het is altijd gezellig met de meiden die er ook werken. De tijd gaat me alleen niet snel genoeg.

Nicolai POV
‘Nicolai! Waar ben je toch met je hoofd?’ vraagt Frank aan me. ‘Bij zijn meisje, in de wolken,’ lacht Chris me uit. Siem komt naar me toe. ‘Heb je nog wat gehoord van dat ene meisje bij die training?’ vraagt hij. Ik knik. ‘Ik heb haar gevraagd wanneer ze weer komt en ze zou kijken wanneer ze weer tijd had. Ik wil haar eigenlijk sms’en maar ben bang dat ik dan te opdringerig overkom,’ geef ik eerlijk toe. ‘Tja, ik begrijp er nog steeds niets van.. meisjes. Het blijven rare wezens!’ vertelt Siem me oprecht. Ik knik bevestigend. Ik probeer deze training er maar het beste van te maken en scoor zelfs nog een keer. Ik kan alleen maar hopen dat ik dat ook doe als Sammy weer komt kijken.. zaterdag is er weer een open training dus ik ben benieuwd of ze er dan is!

Sammy POV
Zenuwachtig loop ik naar de trainingsvelden. Loïs loopt naast me. Omdat zij me tenminste niet zo opjut en er echt altijd voor me is heb ik gevraagd of ze mee wou gaan. Gelukkig reageerde ze enthousiast. Mijn hartslag zit in mijn keel en ik merk dat ik steeds moeilijker kan ademen. ‘Rustig maar Sammy, het komt allemaal goed! We gaan gewoon naar een training kijken en we zien wel of hij er is.. en of hij naar ons toe komt!’ stelt Loïs me gerust. Als we er aan zijn gekomen zie ik weer hetzelfde meisje als de vorige keer, die me alweer arrogant aankijkt. Expres ga ik ergens anders staan, omdat ik geen zin heb in gezeik. Dan zie ik al een paar spelers het veld opkomen. Siem de Jong, Vurnon Anita… maar nog geen Nicolai. Hmm zou er wat aan de hand zijn? Een paar langdurige seconden blijf ik naar de ingang kijken, maar dan zie ik ineens een blik van Siem naar de ingang en zie ik Nicolai het veld op rennen. Direct schieten zijn ogen mijn kant uit. Hij zwaait enthousiast naar me. Ik zwaai verlegen terug. Loïs zoekt oogcontact met me en doet de wenkbrauw wiebel. Ik schiet in de lach. ‘Ja, dat is al een begin! zegt Loïs enthousiast. Na een tijdje te hebben gestaan begin ik steeds rustiger te worden en voel ik me meer op mijn gemak. Stiekem is het toch best leuk, zo’n training.

Nicolai POV
‘Hee!’ zeg ik enthousiast tegen Sammy. ‘Hoi,’ zegt ze verlegen terug. ‘Wat leuk dat je er bent! Ben je nou voor mij gekomen of toch een beetje voor de club?’ terwijl ik die vraag stel denk ik Jeetje Nic! Denk toch eens na voordat je een vraag stelt.. je komt net over als een player! Maar gelukkig moet ze lachen en verteld ze met een blozend gezicht dat ze ’t meeste voor mij is gekomen maar ook een beetje voor de club. ‘Haha, dat vind ik fijn om te horen!’ reageer ik weer. Dan zwaai ik nog even en loop ik terug naar de trainingsgroep. ‘Ze zit de hele tijd naar jou te kijken hoor!’ zegt Siem. ‘Ja?’ vraag ik ongelovig. ‘Ja!’ reageert Siem. Ik begin te glimlachen. Nu alleen nog een manier verzinnen om haar zo meteen mee uit te vragen.. zonder dat die vervelende opdringerige meiden erbij zijn..
~
tips? reacties? :$

Reageer (2)

  • Navygirl

    Snel verder meid(flower)

    1 decennium geleden
  • PrimRue

    Je hebt geen tips nodig, je schrijf awesomeee and i love it <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen