Foto bij 25, April Clearway

Normal

Een paar dagen nadat ik naar Zayn toe was gegaan, had Liam gevraagd of ik bij hem wilde verblijven, dit aanbod sloeg ik niet af en ik woonde nu al een paar weken bij hem. Naar school ging ik niet, gewoonweg omdat ik geen zin had in één persoon, Lynna. Ze had me een paar dagen geleden proberen te bellen, maar ik had niet opgenomen en haar telefoon nummer geblokkeerd. Het beviel me wel bij Liam, zijn ouders waren hartstikke aardig voor me net zoals zijn zussen. In plaats van dat ik naar school ging had ik een baantje bij een kledingwinkel in de stad en hielp ik Liam's moeder in het huishouden mee. Zijn ouders vonden het niet erg dat ik niet naar school ging, ze zeiden dat het mijn eigen keuze was, iets waar ze gelijk in hadden. Liam vond het niet zo slim, maar was het toch met mijn keuze eens.
Ik stapte de douche uit en droogde me af waarna ik de kleren die ik had klaargelegd aandeed. "Liam, wakker worden, je moet naar school" Tevergeefs deed ik een poging hem wakker te maken, iets wat mislukt. Dus besloot ik het anders aan te pakken, ik sloeg de dekens van hem af en ging op hem zitten. "Liaaaaamm word wakker!" schreeuwde ik, dit werkte effectief en hij werd wakker. "Goedemorgen" zei ik lief toen hij zijn ogen opende. "Goedemorgen, kan je van me af gaan?" Ik grinnikte en stond op. "Zie ik je zo beneden?" vroeg ik waarna hij knikte. Ik gaf hem een kort kusje op zijn mond en liep alvast naar beneden. "Goedemorgen iedereen" Ik kreeg van iedereen een 'goedemorgen' terug en nam plaats aan de eettafel. "Tot hoe laat werk je vandaag?" "Ik moet om 9 uur beginnen tot ongeveer half 5, dat ligt eraan hoe laat Jo komt" ER werd begrijpelijk geknikt en ik pakte een appel. "Goedemorgen" Liam kwam de keuken in gelopen en nam plaats naast me. "Goedemorgen" antwoordde ik net zoals de rest. "Ik ben om half 1 klaar op school, dan heb je pauze toch?" Ik knikte. "Mooi, dan kom ik je ophalen en gaan we samen lunchen bij Greggs" "Oke, dan neem ik geen lunch mee" "Maar ik moet gaan, anders ben ik nooit meer op tijd" Liam stond op, gaf me een kus en verliet de keuken.


______________________________
wat ik ben ik blij dat ik vakantie heb! Heeeeel veel minder stress en ben blij dat ik deze klas nooit meer hoef te zien! Maar nu ik finally vakantie heb, beloof ik jullie meer deeltjes ;D
xxx Marcha aka Normal

Reageer (2)

  • Yestherday

    Super<3
    x

    1 decennium geleden
  • Fabula

    AAHH
    oke, dit meot je effe nakijken...
    je verhaal zegt dat je 0 hoofdstukken hebt!!
    echt je heb me hartverzakking bezorgd!
    zo, nu ga ik dit lekker overnieuw lezen:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen