Foto bij chapter 90: VS Winona

Sorry voor het lang niet schrijven maar zoals ik er nu vorsta ga ik waarschijnlijk niet over. nog 2 weken waarvan 1 een toetsweek en de ander is geen echte week.da's een dag naar walibi,een dag toetsen inkijken,toetsen inhalen en rapport krijgen. Bidden maar jongens,bid dat ik overgaen ik zal jullie belonen met meer hoofdstukken gelijk wanneer ik thuis ben met rapport!

Treyson stond in de gym tegenover Winona.Hij had zijn hand op zijn pokeballen.Welke pokemon zal ik kiezen?Dacht Treyson. Toen we net in Fortree kwamen had ik in gedachten Tyrogue maar nu,nu heb ik Absol.En ik kan niet wachten om zijn kracht mee te maken als trainer!
Treyson dacht terug aan de dag hiervoor.Het dorp was achter Absol aangegaan maar Treyson was sneller.Hij en Winona vonden dankzij Absol dat de dam op scheuren stond.Ze hadden het dorp kunnen evacueren en de dam kunnen maken.De dorpelingen hadden Treyson en Winona gelooft toen ze vertelden dat Absol juist hielp.Absol was die avond naar Treyson gekomen en had hem uitgedaagt voor een gevecht.Absol had Sandshrew en Tyrogue verslagen.Grovyle was ook bijna verslagen maar Treyson wist net op tijd een pokeball te gooien waar Absol inbleef.
Rea had voor Treyson tegen Winona gevochten en gewonnen dankzij Makuba,haar Marstomp.Yassup kwam naar Treyson aangelopen.
'Ik ga wel eerst.' Zei Yassup die had gemerkt dat Treyson niet kon kiezen.
Treyson knikte en liep naar de zijkant van het veld.
'Yassup voor jou kies ik Pelipper.' Zei Winona en Pelipper kwam uit zijn pokeball.Yassup pakte grijnsend een pokeball van zijn riem.
'Hero is kies jou!' Riep Yassup en de Zangoose stond op het veld.
'WAT?!' Riep Treyson en was van verrasing opgestaan.
'Wanneer heb je die Zangoose gevangen?En sinds wanneer geef jij ze een naam?!' Riep Treyson.Yassup grinnikte.
'Toen we apart reisde heb ik hem gevangen.En de naam,dat leg ik nog wel uit.' Antwoorde Yassup en knipoogde naar Treyson.Het was niet de timing om te beginnen over het verlies van Tenko.
'Pelipper doe je water gun.' Riep Winona en de water gun ging recht op Hero af.Yassup wachtte grijnsend af totdat de watergun dichtbij was.
'Ontwijk!' Hero ontweek het supersnel. 'En shadow ball.' Vervolgde Yassup.Hero vormde de shadow ball en gooide die op Pelipper af.
'Doe protect,Pelipper!' Riep Winona en de shadow ball kaatste weg.
'Giga impact go!' Zei Winona en Pelipper vloog op Hero af. Yassup grijnsde.
'Dat is geen slimme zet,Winona.' Zei Yassup. 'Hero gebruik close combat!'
Hero ramde Pelipper constant en langzaam begon de giga impact kracht te verliezen.
'Pelipper gebruik hydro pump.' Zei Winona.Yassup ogen gingenwijd open.Een hydro pump van zo dichtbij kon fataal zijn.
'Hidden power nu!' Riep Yassup.De hidden power kaatste tegen de hydro pump en door de kracht explosie vloog zand de lucht in.Het zand daalde neer maar Hero was nergens te zien.
'He waar is...' Zei Winona verbaast en keek van rechts naar links.Opeens viel er een schaduw over Pelipper.Hero vloog door de lucht boven Pelipper.
'Hoe heb je dat gedaan?' Bracht Winona uit.
'Hero heb ik dankzij de explosie de lucht in laten lanceren.Hij is daardoor wel gewond geraakt maar met deze aanval zal het gevecht over zijn.' Legde Yassup uit.Treyson en Rea keken gespannen naar het gevecht.
'Hero crush claw volle kracht!' Riep Yassup en hield zijn hand richting Pelipper.Hero's klauwen werden blauw en de energie stroomde er vanaf.


'Pelipper protect!' Riep Winona nog maar het was al te laat en Pelipper viel verslagen op de grond.Hero lande achter Pelipper met zijn gezicht naar Yassup toe.Yassup liep naar Hero die opstond.
'Je bent een goede vechter Hero.' Zei Yassup trots.
'Boooyaa!' Riep Treyson opgewonden en rende naar het duo toe.
'Dat was zo gaaf Yassup!' Riep Treyson.Yassup glimlachte.
'Bedankt Treyson.' Zei Yassup.
'Ik wil zeker een keer tegen Hero vechten Yassup.' Zei Treyson vastberaden.
'En ik tegen Absol.' Beantwoorde Yassup Treyson's vastberadenheid. Winona liep op de jongens af en overhandigde haar badge.
'Nu is het jou beurt Treyson.Je moet wel zien te winnen zoals Rea en Yassup.Je weet wat er op het spel staat.' Zei Winona.
'Ik wil graag een beroep doen op u als gym leider.' Zei Treyson.
'Zeg op.' Zei WInona nieuwsgierig.
'Wat dacht je van een gevecht met 2 pokemon.1 op 1?' Vroeg Treyson.
'Interessant.Dan moet je wel 2 keer van me zien te winnen.' Zei Winona.
'Dat lukt wel,ik vertrouw op mijn pokemon.' Antwoorde Treyson.Winona en Treyson gingen ieder op hun plek zijn.Winona gooide twee pokeballen de lucht in.Een Swellow en een Altaria kwamen tevoorschijn.
'Ik begin met Swellow.' Zei Winona en Swellow vloog het veld op.Nu was het Treyson's beurt om twee pokeballen te openen.Grovyle en Tyrogue kwamen tevoorschijn.
'Waarom Grovyle en niet Swellow?' Vroeg Rea.
'Als ik Swellow zou kiezen is het oneerlijk voor Winona. Swellow wind altijd in de lucht.' Zei Treyson die zoals gewoonlijk verzekerd was van Swellows kracht.
'Ik begin met Tyrogue.'Zei Treyson en Tyrogue sprong het veld op.
'Laat het gevecht beginnen.' Zei de scheidsrechter en de twee pokemon schoten op elkaar af.

Ik hoop dat het plaatje het doet.Nee het is geen gif dus het klopt dat hij niet beweegt.Crush claw is een van de sterkste aanvalle voor een Zangoose(samen met close combat maar nevermind) :P

Reageer (3)

  • ShadowNight

    doooooooooooooooor
    succccesss

    1 decennium geleden
  • Amami

    Veder ^^

    1 decennium geleden
  • endoflove

    voorhetgeval jullie het niet meer weten.alstreysondit gevecht wind leert winona treysns swellow brave bird. Oke ik weet niet wat er met mijn spatie is gebeurt anyway ABSOOOOOOOOOL!!!!! yeeey treyson heeft absol. Ik ben gewoon blij om mijn eige story.ben super fan vanabsol. kon treyson niet zonder een absol later

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen