Foto bij Ariana Grande || OO1

Victoria Justice & Ariana Grande ^
Let's just say the first part always sucks. (:

Als ik er alleen al aan denk kan ik mijn lach niet van mijn gezicht halen, het is vakantie. En ik en Victoria zijn klaar met school!'Wat is er met jou gekkie?' Victoria kijkt me aan met een frons op haar voorhoofd. 'Ik ben gewoon zo blij dat het vakantie is tori!' En ik gooi mijn handen omhoog en begin mee te zingen met de radio. Ik kijk naar Victoria die nu ook meezingt. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Lekker twee weekjes met me beste vriendin in het bos in een prachtig mooi huisje, zonder schreeuwende fans die een handtekening en een foto willen, lekker rustig!

Onder tussen ben ik in dromenland als ik opeens een por in mijn zij krijg. Ik open mijn ogen en zie Victoria paniekerig om zich heen kijken. Ik kijk haar schaapachtig aan. 'Ariana eindelijk ben je wakker! Ik weet niet waar we zijn en het is al bijna donker!' Ik kijk om me heen en het is inderdaad al best donker. Victoria is altijd al bang geweest voor het donker. Maar nu snap ik haar best wel want - 'HALLO? Ariana we moeten nu echt onze huisje vinden!'Ik kijk nog eens goed om me heen en zie een bord waarop staat : 'Little houses in the forest'Zonder iets te zeggen wijs ik ernaar en ik zie dat Victoria mijn vinger volgt en het bord ziet. 'Oeps, hihi, grapje' En ze rijdt weer verder.

We lopen naar de huizen en volgen de nummers. 'Welk nummer hadden we?' Victoria pakt de sleutels uit haar broekzak die een meneer gaf bij de balie. 'Nummer 29' en ze stopt de sleutels weer in haar broekzak. We lopen verder met onze koffers op rolletjes. 'Zo, eindelijk' Victoria is helemaal buiten adem. Ze loopt naar de deur en stopt de sleutels erin. Ze stapt als eerst naar binnen en neemt haar koffer ook mee en gooit het op de grond. 'Voorzichtig!' Roep ik naar haar en loop ook snel het huis binnen en ik gooi de deur dicht. Ik kijk rond de hal en doe gelijk mijn schoenen uit. 'ARIANAAAAA, KOM HIER!' Ik loop naar de woonkamer en daar zie ik Victoria voor de tv zitten op de bank. Ik loop naar haar toe en plof naast haar neer. Ze kijkt One Direction, natuurlijk. 'Weer One Direction?' Ze kijkt nog steeds naar de tv en zegt 'Ja, het zijn best leuke jongens, vind jij niet dan? Ik vind denk ik toch Zayn de leukste maar Harry is ook een schatje en Niall dan echt adorable!' Ik knik maar wat. Ze zijn wel knap enzo maar volgens mij vinden ze zichzelf wel heel wat. 'Zullen we maar gaan slapen? Het is al laat en dan kunnen we morgen wat leuks doen' stel ik voor. Victoria knikt en doet de tv uit. Ik sta op en rek me uit en Victoria doet hetzelfde. We kijken elkaar aan en schieten in de lach. 'Slaaplekker dan maar!' En ze trekt me in een knuffel. 'Goodnight' En we pakken onze koffers en lopen naar onze kamers. Ik pak mijn mobiel uit me broekzak gooi het op bed kleed me snel om en duik me bed in. Ik pak mijn iphone en ontgrendel hem. Ik ga maar eens mijn twitter checken. Ik scrol door mijn tl en ik zie dat Niall Horan dit tweet : 'This week in a holiday home with the boys!' Haha dat is toevallig. Ik ga ook maar eens wat tweeten. 'Two weeks with my best friend in a holiday home! (: x' Ik doe mijn Iphone uit en leg hem op het nachtkasje. Ik sluit mijn ogen en lig meteen in een diepe slaap.

Reageer (1)

  • EenNaam

    Verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen