Hee Loves! Ik ben nu zeg maar bezig met een nieuwe story, maar ik durf hem nog niet te activeren.;$ zit nog helemaal vast in dit verhaal, dus ik ben bang dat die andere dan helemaal niks wordt;$ Maar zodra ik de ballen heb hem te activeren zal ik hier de link zetten!

Hope you like!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • xMissMarije

    Verder

    1 decennium geleden
  • quotelover

    Whiehie! Ik vind Leigh echt geniaal! 'JOH, is ie mislukt, serieus?..' ge-wel-dig! (zal ook wel weer aan mijn slechte humor liggen.. *lees: alles is grappig als ik eenmaal de slappe lach heb*) Zal ik het even aanvullen? Irritant, vervelend, dom, geld en tijd verspilling, die man is zelf geestelijk gestoord... Beetje duidelijk moeder van Leigh? Nou dan, stop het dan! *zucht* Oh, ja, ik zat er eventjes helemaal in *bloost*. Dus... Ik verveelde me zo dat ik op het forum ging rond snuffelen (hihi) en zo heel ver weg (in een land hier heel ver hier vandaan...) in het 1D topic stond zo: New Directions versus One Direction? En ik zo, hmm even kijken... Maar de grap hiervan is dat toen ik voor het eerst de naam 1D hoorde vallen, (zo van, ken jij dat? (denk ik...)) dacht ik dat diegene het over New Directions had maar gewoon de naam verkeerd zei. (Mijn reactie: 'Het is toch New Directions?' Zij; '...') Ik zat namelijk toen in mijn Glee-obsessie, net ontdekt enzo... Daarna er niet meer aan gedacht en toen een vriendin van een vriendin de snackbar in kwam gestuiterd omdat 'One Directioooon!' naar Nederland kwam had ik echt zoiets van, Huh, een artiest-ding die ik niet ken? Is het Chinees eten ofzo? Maar ik had niet aan mijn face-palm-moment gedacht... En nu schoot het me weer te binnen en het is achteraf zo falend! Maarja, jong en onwetend... (Ik moet toegeven dat het vast niet zo grappig klinkt als het voor mij is...) Goed, genoeg onzin! De groeten!

    xx

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen