Foto bij Larry Stylinson - de oppas

Harry pov

Vanavond vertrekken mijn ouders op weekend, samen met mijn zus, en ik mocht niet mee. Ik zou het alleen maar verpesten zij mijn moeder. Het ergste is nog dat er dus een babysitter komt oppassen dit weekend. Alsof ik niet oud genoeg ben om op mezelf te passen. Ik ben 16 geen 6. Maar als ik dat zeg luisteren ze gewoon niet. Terug naar die babysitter. Hij gaat hier dus blijven slapen. Mijn ouders vertrouwen eerder een totale vreemde in hun huis dan dat ik alleen blijf. "Harry, kom je eten?" hoor ik mijn moeder schreeuwen. Ik besluit naar beneden te gaan anders kan dit weekend nog uitdraaien op een ramp. "Ah, ja komt toch nog." "Ja, ik ben er pap." Ik kijk naar het eten dat op tafel staat. "Dat is maar voedsel voor 1 persoon!" zeg ik met een verbaasde ondertoon. "Ja schatje, de vlucht is vervroegt, dus je zal alleen moeten eten, Maar geen zorgen de babysitter komt iets vroeger, we hebben hem ingelicht." "En je verteld me dit nu pas!" roep ik boos. "Sorry schat, maar we moeten nu echt gaan tot maandag!" is alles wat ik nog hoor voor de deur toeslaat, en daar zit ik dan, weer helemaal alleen.

Louis pov

Ik kom thuis van school. Ik ben nog maar goed binnen of ik hoor mijn moeder al schreeuwen. "Louis, ben jij dat?" ik draai met mijn ogen "Ja wie anders?!" Even later staat mijn moeder beneden. "Kom, dan warm ik je eten nog even op." meteen loop ik met haar mee. "Dus hoe was je dag?" vraagt ze terwijl ze een bord met vlees in de oven steekt. "Wel goed3 antwoord ik. "Ow, mevrouw Styles heeft gebeld, hun vlucht vertrok vroeger dan geplant. Ze vroeg of je vroeger kon komen omdet hun zoon nu alleen zit." "Ow ja ik zal vroeger gaan, meteen na het eten zal wel goed zijn niet?" "Ja dat denk ik wel nou, eet smakkelijk!" zegt ze terwijl ze mijn bord voor me op tafel zet. Oppassen bij Harry is als een droom die uitkomt. Ja nu denk je waarschijnlijk dat ik een of andere stalker ben, maar dat is niet zo. Ik zat vroeger op dezelfde school als Harry. Ondanks dat ik 2 jaar ouder was, trok hij toch altijd weer mijn aandacht. En dat met de simpelste dingen, eens lachen of gfewoon voorbijlopen en ik kon hem niet meer uit mijn hoofd krijgen. Jep ik was verliefd. Na het eten zet ik mijn bord in de vaatwasser. Terwijl ik naar mijn kamer loop om mijn zak te pakken, met alle spullen voor dit weekend, roep ik nog dag naar mijn moeder. "Daag schat en nog veel plezier dit weekend" is al dat ik nog hoor als ik de deur dichtsla. Op naar Harry.

Harry pov

Terwijl ik eet, ben ik aan het nadenken. Wie zou de babysitter zijn? Ik hoop niet Louis. Dat klinkt misschien heel grof. Maar ja ik ken Louis, hij zat vroeger bij mij op school en ik werd verliefd op hem. Ik weet dat hij ouder is en mij waarschijnlijk niet ziet staan. Maar ik blijf hopen. Het is al erg genoeg dat ik hem bijna elke dag zie, hij woont namelijk in dezelfde straat als mij. Als hij nu nog een heel weekend bij mij moet blijven dan weet ik niet of ik me ga kunnen in houden. De deurbel doet mij opschrikken uit mijn gedachten. Sloom sta ik op uit mijn stoel, en loop naar de deur. Als ik deze opentrek blijf ik versteent staan. "Hallo... Harry, gaat alles wel goed?" Dit kun je niet menen. Mijn ouders hebben echt iets tegen me. louis die bij mij moet blijven... "Harry?" "Eeumh, ja alles gaat goed." "Oke, ik kom op je passen dit weekend dus mag ik binnen komen? "Eeuh... ja tuurlijk" antwoord ik terwijl ik de deur open hou. Louis zet zijn tas bij de trap en loopt achter mij mee naar de keuken. Ik laat me terug in mijn stoel vallen en prik met mijn vork in de puré. "Ow ik wist niet dat je nog moest eten. Ik dacht dat je ouders wel samen met jou gingen eten" zegt Louis terwijl hij tegenover mij aan de tafel gaat zitten. Ik grinnik sarcastisch "ja ze nemen mij ook altijd mee op vakantie." "Sorry" zegt Louis met een schuldige ondertoon. "Je hooft je niet te verontschuldigen, ik ben gewoon niet graag alleen." zeg ik terwijl ik mijn bord in de vaatwasser zet. "Dat begrijp ik" zegt Louis "maar daarvoor ben ik hier dit weekend. Wij gaan veel leuke dingen doen samen." "Leuke dingen? wat dan?" vraag ik verbaast. "Wel ik hoopte dat jij hier wel ergens een film had liggen die we samen konden zien vanavond" zegt hij blozend. "Ik heb alleen maar romantische films." zeg ik terwijl ik naar de grond staar. "Dat is toch perfect" roept Louis terwijl hij naar de woonkamer loopt en de tv aanduwt. Ik geef hem de dvd aan. Hij steekt de dvd in en komt naast mij zitten. Ik lach vrolijk als de film begint en nestel me dicht tegen Louis aan.

De volgende ochtend lig ik nog altijd in de zettel. Gisteren was echt de gezeligste avond van mijn hele leven. Alleen is Louis nu nergens meer te bekennen. Weer alleen eten denk ik terwijl ik de keuken binneloop. Op de tafel staat een dienblad met een roos en een kaartje.

Kom naar de tuin! X Louis

Verbaast loop ik naar de tuin. Louis zit in het midden van de tuin met een picknickmand. geschrokken kijkt hij op als ik naast hem neerplof. "Je bent wakker" zegt hij blij. Hij geeft mij een boterham uit de mand. "Wow waar heb ik dit aan verdient?" vraag ik een beetje overdonderd."Gewoon, trouwens wist je dat je praat in je slaap? je was de hele nacht aan het praten over mij." zegt louis met een lach op zijn gezicht. Met grote ogen kijk ik naar het gras dat plots wel heel interesant is. Louis legt zijn twee vinger onder mijn kin en tilt mijn hoofd op. "Ik wou dat ik praatte in mijn slaap" fluisterd hij net hard genoeg dat ik het kan horen. "Waarom?" vraag ik. "Omdat je dan al wist dat ik verliefd op je ben." zegt hij lachend. Verbaast kijk ik hem aan. Hij grinnikt en even later voelde ik zijn zacht lippen op de mijne. Veel te snel haalde hij ze er weer af. Hij keek me lachend aan. "Don't leave me" fluister ik in Louis zijn oor en duw mijn lippen terug zachtjes op de zijne. "I won't!" fluistert hij tussen de zoen door.

Reageer (2)

  • Ganbarimasu

    <-3 zooo schattig!

    1 decennium geleden
  • Punknotwar

    OMFG,gwn geen reacties?! Ik ga dus mooi effe jouwn
    inbox vullen:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen