"storen we?" vroeg Zayn "we zaten in de jacuzzi" antwoordde ik, "oh er is weer een party, maar jij nam je telefoon niet op zeiden ze, dus we kwamen je halen" lachte Lou. Ik overlegde met Cat en die had wel zin om te gaan, we gingen douchen en ik liet mijn styling helemaal over aan Catherine. 
Cat had een setje uit mijn kast gepakt voor haarzelf en mij, toen ze klaar was met alles mocht ik pas kijken. "dit heb jij in minder dan een uur gedaan?" vroeg ik verbaasd toen ik voor de spiegel stond, "vind je het wat?" vroeg ze voorzichtig. Ik keek haar met grote ogen aan "het is geweldig meis!" zei ik enthousiast, Cat zag er zelf ook oogverblindend uit.
Zoals afgesproken kwamen de jongens ons halen met een limo, de blik van Hazz was onbetaalbaar toen Cat instapte. Ik grinnikte  even om zijn gezicht en Niall keek me vragend aan, ik knikte richting Harry die nog steeds naar Cat staarde " Haz lieverd, je vangt vliegen" zei ik en Harry werd rood.
Lou en Car hadden een gesprek aangeknoopt en ik probeerde het te volgen, "je ziet er prachtig uit, zoals altijd eigenlijk" fluisterde Zayn. 

Niet veel later kwamen we aan bij de club waar de party was, "ben je er klaar voor?" vroeg ik aan Cat die zenuwachtig werd toen ze de paparazzi zag staan, "eigenlijk niet, maar ik kan moeilijk hier blijven zitten" lachte ze zenuwachtig. "komt goed baby, volg mijn voorbeeld maar ik sleep je er doorheen, desnoods letterlijk" zei ik, de jongens waren al uitgestapt en zouden ons eruit begeleiden. Niall hielp mij de auto uit en het was een geflits waar je u tegen zegt. Harry hielp Cat en ik glimlachte bemoedigend, ik had haar gezegd dat ze niet naar het geflits moest kijken.
En daar liep ze hoor, alsof ze niks anders deed. "heb ik al gezegd dat je er adembenemend uitziet?" fluisterde Niall in mijn oor, "dank je, jij ziet er ook erg goed uit" antwoordde ik. Niall's wangen kleurden lichtelijk rood en ik gaf hem een knipoog, damn wat ben in aan het flirten zeg. Waarschijnlijk kwam dat door de hoeveelheid wijn die ik al ophad en om alles nog erger te maken gingen aan de shotjes, na een shotje of vier voelde ik hem aardig zitten en besloot ik dat het voor mij even genoeg was. Ik stond voorzichtig op, maar werd licht in mijn hoofd en ik zag dat Catherine het zelfde probleem had. "kom je even mee Feliz?" vroeg Cat, "natuurlijk" antwoordde ik en samen liepen we naar de toiletten. "ik heb nu al te veel op" zuchtte Cat toen we in het toilet waren, "hier nog een hoor" zei ik. Na vijf minuten liepen we al iets helderder terug, we gingen weer bij de jongens zitten en begonnen te praten. "hoe was Feliz vroeger eigenlijk?" vroeg Louis aan Cat, "ze is niet veel veranderd eigenlijk" zei Cat. "en op school" vroeg Zayn, "we waren altijd braaf" zei Cat serieus waardoor ik in lachend uitbarstte. "oké, bijna altijd" zei Cat en ik moest nog harder lachen, "oké nou het is een wonder dat we nooit geschorst zijn" gaf Cat eindelijk toe.
"we zijn wel een keer geschorst, maar daar waren we onderuit gekomen" sprak ik haar tegen, "ja maar dat was ook niet onze schuld" ging Cat tegen mij in. De jongens drongen aan tot we het verhaal vertelde. 

Reageer (1)

  • Celin

    haha, het is voor mij ook een wonder dat ik nog nooit geschorst ben (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen