Foto bij 02. Haily Carter's POV

We waren nu al een paar uur bezig met uit te laden. "Ik ga even de buurt eens checken" zei Lizzy en ze liep naar de deur. "Je gaat gewoon kijken ofdat er mooie jongens in de buurt wonen,geef maar toe" zei Amber lachend. Lizzy knikte en liep toen naar buiten. Lizzy leert ook nooit bij. 3 jaar geleden -we waren toen 13- kreeg Lizzy haar eerste vriendje. Je kent dat wel,dan ben je nog tot over je oren verliefd. Toen dat ze een halfjaar bij elkaar waren,vertelden onze ouders ons dat we gingen verhuizen naar Engeland. lizzy was er kapot van. Ze heeft een heel jaar huilend op haar kamer gezeten. Ja,dat is dus waarom ik nog geen vriendje heb gehad. M'n gedachten werden onderbroken toen ik voelde dat ik een sms'je had.
Ik nam m'n gsm uit m'n broekzak.
Het was één van Lizzy:"Goed nieuws,we hebben een buurjongen." dit was zo typisch. ik stuurde terug:"leuk voor jou" niet veel later stuurde ze terug:"ook voor jou! hij heeft vrienden" het was hatelijk hoe Lizzy me soms wil koppelen met één of andere jongen,maar dat deed ze enkel om goed te doen,dat wist ik ook wel.
"Is Lizzy nog niet terug?" vroeg Amber die m'n kamer binnenkwam. "Nee,ze is te druk bezig met de buurjongen te bespieden,denk ik" zei ik. Amber lachte. "Hoezo? is die knap?" ik haalde m'n schouders op. Amber keek het raam uit. "Leuke jongen om 12 uur!" riep ze. "Toch niet de buurjongen eh?" ze schudde haar hoofd. "Nee,kijk eens" ik ging naast haar staan en keek ook het raam uit. Er stond een jongen met bruin haar voor de deur van de buren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen