Foto bij All out!

ff met ze allemaal "Daisssssssssssssuke!' oke had ik ff zin in.Wie van mijn lezers vind Daisuke cool/gaaf/leuk wat dan ook?

ps suno vieuw niet vergeten he

Ik keek gespannen naar het veld.Sorake en Daisuke stondne op hun verhoging.Pidgeot hing in de luchten Jolteon lag op de grond.Die aerial ace had Jolteon hard geraakt en Jolteon had ook al hard gevochten tegen Hoothoot.Kon Daisuke dit nog wel winnen?
'Jolteon ik weet dat wat ik van je vraag veel vergt maar sta op.' Zei Daisuke.Jolteon krabbelde langzaam overeind.
'Kan je nog ver...' Daisuke kon zijn vraag niet afmaken want door Jolteons vacht schoot elektriciteit.
'Jol jolteon!' Riep Jolteon uit.
'Ga ervoor Jolteon,Daisuke!' Riep ik.
'Bul bulbasaur!' Riep Bulbasaur naast mij.Jolteon sprong via een lage pilaar op een andere pilaar en stond weer op dezelfde hoogte als Pidgeot.
'Pidgeot gebruik aerial ace nog een keer.' Zei Sorake en Pidgeot op Jolteon af.Jolteon en Daisuke haddne hun hoofd allebei gebogen.Pidgeot was bijna bij Jolteon.Daisuke en Jolteon hieven tegelijk hun hoofd.Ik kon van Daisuke maar één oog zien voor de ander zat een pluk haar.

'Jolteon we doen dat.'

'Quick attack.' Voegde Daisuke eraan toe.Jolteon schoot vooruit en knalde tegen de buik van Pidgeot voordat die aerial ace kon uitvoeren.Pidgeot vloog naar achter.Ik en Rena keken elkaar aan.Normaal zou Daisuke dat ontwijken en niet counteren.Zelfs Sorake leek even verbaast.
'Pidgeot doe air slash.' Zei Sorake en een mes van wind ging op Jolteon af.
'Quick attack Jolteon!' Riep Daisuke.Jolteon schoot weg en brak door de air slash.
'Thunder fang nu.' Voegde Daisuke eraan toe en Jolteon beet in de vleugel van Pidgeot.
'Pidgeot hyper beam.' Riep Sorake.Van schrik sprongen Rena en ik op.Als Jolteon van zo dichtbij geraakt werd was het over.
'Laat los!' RIep Daisuke zodat Jolteon op een pilaar onder Pidgeot terecht kwam.De hyper beam schoot op Jolteon af.
'Thunder jolteon!' Riep Daisuke.De thunder zorgde voor een soort schilde voor de hyper beam maar de hyper beam was sterker en Jolteon werd alsnog langs zijn flanken hard geraakt.Stof vloog door de lucht toen de hyper beam over was.Niemand kon Jolteon zien.
'Shadow ball Jolteon.' Zei Daisuke en een shadow ball vloog uit de rook en raakte Pidgeot.
'Wat!' Riep ik uit.Hoe kan Jolteon nog vechten na een hyper beam.
'Giga impact Pidgeot!' Riep Sorake en Pidgeot ging op Jolteon af.
'Jolteon sta sterk.' Zei Daisuke en liet Pidgeot gewoon op Jolteon afgaan.
'Als Jolteon word geraakt valt hij van de pilaar af.' Zei Rena en ik knikte.Daisukes gevechtis zovrandert.Sinds wanneer vecht hij zo?
Pidgeot knalde tegen Jolteon aan maar integenstelling tot wat iedereen dacht bleef Jolteon staan.Terwijl Pidget tegen Jolteon duwde begon de giga impact langzaam kracht te verliezen.
'Vlieg weg.' Riep Sorake zodat Pidgeot niet aangevallen kon worden door Jolteon.Iedereen stond versteld te kijken naar Daisuke en Jolteon.
'Ik praat waarschijnlijk voor iedereen hier Daisuke,vertel ons wat hier achter zit.' Vroeg Sorake nieuwsgierig.Daisuke grijnsde trost.
'Jolteon's ability is huge power.Daarmee verdubbeld de kracht van Jolteon. Normaal vecht ik zonder teveel schade te lopen,dat is het beste vind ik zelf.Maar Jolteon kan om slaan als ik het sein geef.Dan gebruikt hij zijn ability. Ja het klopt dat ik dan risico neem met de aanvallen die Jolteon op zich neemt,maar Jolteon is sterk.' Legde Daisuke uit.
'Dat Jolteon sterk is heb je bewezen met die hyper beam.Slimme zet trouwens om met thunder de kracht te verminderen.' Zei Sorake.
'Bedankt.' Zei Daisuke oprecht.
'Zullen we het dan maar afmaken?' Vroeg Sorake en Daisuke knikte instemmend.
'Brave bird Pidgeot!' Riep Sorake.
'Quick attack Jolteon!' Riep Daisuke. Pidgeot schoot naar voren,Jolteon sprong van de pilaar af en schoot vooruit. Opeens kwam er een aura van elektriciteit over Jolteon heen.De twee pokemon knalde tegenelkaar. Stof vloog door de lucht maar al gauw was het tezien.Pidgeot lag verslagen op de grond en Jolteon stond op een pilaar.
'Daisuke en Jolteon hebben gewonnen!' Stelde de scheidsrechter vast.
Daisuke rende het veld op en Jolteon sprong van de pilaar in Daisuke's armen.Ik rende naar ze toe.Toen ik naast Daisuke stond wist ik eienlijk niet wat ik moest zeggen.Het klinkt misschien vreemd maar om altijd de rustig Daisuke te zien die aanvallen ontwijkt nu ineens te zien die volluit gaat is vreemd,bijna eng.Daisuke zakte door zijn knieën.
'Het spijt me dat ik mijn beloofte verbrak Jolteon maar ik beloof dat ik die techniek nooit meer gebruik.' Zei Daisuk en drukte Jolteon stevig tegen zich aan.
'Gaat het?' Vroeg Rena die aan was komen lopen.Daisuk glimlachde.
'Ja.' Zei hij en deed Jolteon in zijn pokeball.
'Wat was die laatste aanval nou eigenlijk?' Vroeg ik.
'Ik weet niet.Wacht laat het me checken.' Zei Daisuke en pakte zijn pokedex.
Wild charge
De pokemon bedekt zichzelf met elektriciteit en raakt de tegenstander.Volttackle is de sterkere versie van wild charge

'Wauw da's zo gaaf.' Zei Rena.Daisuke stemde in,trots op zijn Jolteon.Sorake kwam de badge overhandigen.
'Een gevecht zoals ik nooit zal vergeten.' Zei Sorake erbij.
'Nu is het mijn beurt.' Zei ik enthousiast en rende de verhoging op.
'Noctowl ik begin met jou.' Zei ik en mijn pas gevangen Noctowl vloog het veld op.Monferno zal de verrassing worden voor Sorake.
'Ik begin met fearow.' Zei Sorake en de sterk uitziende Fearow kwam uit zij pokeball.
'Laat het gevecht beginnen!' Riep de scheidsrechter.

DAISUKE HEEFT TOCH GEWONNEN! yeeeeey Daisuke heeft gewoohoonen en Jolteon heeft wild charge geleerd.hier een paar pics van wild charge van en zebstrika



En nu gaat Suno's gevecht beginnen.

Reageer (3)

  • Itsuki

    door snel

    1 decennium geleden
  • Amami

    Daisuke doet me een beetje denken aan Sasuke van Naruto, maar zijn haar zit beter. Als meisje zijnde krijg hij twee duimen op(Y)(Y)
    veder ^^

    1 decennium geleden
  • ShadowNight

    Meee
    dooor

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen