Foto bij Ownee!!!!!!

Lees het verhaal maar weer.

Je was even in getukt toen je plots wakker schrok van een geluid.
"Ahhhh!! Help me, Aaaahhh Haai!!!" Pff Jan gaat wel erg ver met zijn grapjes zeg. "Jahan hou nou is op met je flauwe grapjes!!! Ik trap er niet meer in" Je kijkt naar de zee. Jan zwemt en zwemt maar wordt steeds weer terug getrokken. Je ziet dat er bloed in de zee wordt verspreid. Je ziet dat Jan echt pijn heeft!! Je rent naar iemand toe en zegt wat er aan de hand is. Je engels is best goed en ze gaan hulp halen. Je moet intussen iets verzinnen, inproviseren. Je ziet ergens een stuk hout en een lang touw liggen. Handgevlochten. Ik hoop dat het het houdt. Je knoopt het touw vast aan het stuk hout. Je rent een klein stukje de zee in. Jan is ook wel erg ver weg gegaan. Je zwemt totdat je het te gevaarlijk gaat vinden. Je gooit het stuk hout naar Jan toe. Hij neemt het in ontvangst met open armen. Je trekt hem snel naar de kant. Net op tijd.

Je ligt uitgeput op het strand. Je kijkt naar Jan. Nou eerder naar zijn been. Er zitten grote tandafdrukken in. Het bloed als een gek. Je bent gewoon te moei maar probeert toch zijn wond te verbinden. In de verte hoor je een sirenen geluid. Je kan echt niet tegen bloed. Je ziet een ambulance aanrijden en het wordt helemaal zwart voor je ogen.

Je wordt wakker in het ziekenhuis. Jan is nergens te bekennen. Dan zie je opeens dat er een politie agent staat. "Ben jij Sindy?!" Wat moet ik doen? Zeggen dat ik Sindy ben en naar huis gaan of ga ik Jan beschermen. "Ehh nee u moet zich in iemand anders hebben vergist. En mag ik u wat vragen??? Wie is Jan?" "Ow nee sorry mevrouw het spijt me, en die Jan ow dat maakt niks uit meer. Beter schap." "Doeggg" De agent loopt weg.
Heb ik hier wel goed aan gedaan? Ik bedoel mijn moeder.... Maar me vader is nog in gevaar. Die moet ik nog redden. Je roept een zuster binnen en vraagt waar "ene" Jan ligt. Je doet net als of je hem niet kent. De zuster vertelt jou dat Jan ondervraagt wordt door de politie vanwege dat hij verdacht wordt voor ontvoering. Dan wordt de deur open gedaan het is....

JAN!!!
"Ow meissie toch, het spijt me zo en ik ehh. Mijn voet moet worden geamputeerd" "Echt?!"Je kan het niet geloven, het komt door mij denk je bij je zelf. Het is alsof Jan je gedachte kan lezen want op dat moment zegt hij: "Het is niet jou schuld, ik had niet te ver moeten gaan. En je had groot gelijk dat je me niet geloofde. Het spijt me." En Jan loopt de kamer uit. Maar net als je denkt dat Jan weg is rent hij terug naar jou toe en omhelst je. "Het spijt me zo wat ik jou heb aan gedaan. Na alles wat jij heb meegemaakt red je toch mijn leven met gevaar voor je eigen leven." En Jan huilt. Het over valt je wel een beetje.



Wil je weten wat er gaat gebeuren???? Lees dat het vervolg als ik het af heb :p

Reageer (2)

  • daredreaming

    :O

    khoop dat het nu allemaal goed komt einde,,
    nej grapje!
    SNel verder!! spannend!

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Jan huilt?! :O Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Maar snel verder! (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen