Let's start tonight.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Effloresce

    Haha, Fuck Google, Ask me c:

    1 decennium geleden
  • lord

    Verderrr!!!:D x

    1 decennium geleden
  • MissesStyles

    Tss, moet harry nodig zeggen, hahaha.

    1 decennium geleden
  • iheartgomez

    Ik vind dit echt een geweldig verhaal, dus snel verder! Maar er staat een klein foutje in. Eerst gaat het over zijn iPod en dan over zijn iPhone en dan terug zijn iPod.. Ik denk dat je je eventjes vergist hebt ;D Maar snel verder met dit geweldige verhaal dus! <3

    1 decennium geleden
  • ClarkeGriffin

    Ik ga proberen om een hele lange reactie te posten met de hoop dat je dan een nieuw hoofdstukje van deze geweldige story activeert(flower)

    Paar dingen die ik kwijt moest:

    Ten eerste sorry dat ik nooit reageer maar ik lees vaak via m'n iphone en dat gaat een beetje lastiger met typen en verzenden.

    Ten tweede i love your schrijstijl en de verhaallijn van dit verhaal(zou het legaal zijn om met een story te trouwen? Zoniet dan trouw ik wel met niall :p)

    ten derde heb ik een vraag hoe kwam je op het idee om dit verhaal te beginnen? En hoe kwam je aan deze verhaallijn?(dit zijn eigenlijk 2 vragen en eigenlijk zei ik dat ik er 1 zou stellen maar ik overtreed speciaal voor jouw en je geweldige story mijn eerdere regel xD)

    Dat was het wel zo'n beetje en ik hoop dat je snel verder gaat XXX B

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen