Hey lieffiess ik wordt dalijk 18 en jah ik zou t leuk vinden als jullie erop los zouden willen kudo en

"dus ja, het was niet Cat haar schuld en maar half de mijne" lachte ik, "realiseer, ik was onschuldig" zei Cat verbaasd, "ook voor het eerst" lachte ik. En daar was de meligheid, die zou waarschijnlijk de hele avond blijven.
We namen nog een shotje en gingen dansen en net als de vorige keer leek het alsof de alcohol Niall een stuk zekerder maakte van zichzelf. Er werd reggeaton gedraaid en Niall kwam tegen mij aan dansen, Harry deed het zelfde bij Cat en we gaven elkaar een knipoog.
Toen Gasolina opkwam gingen we helemaal los en ook op like i love you.
Onder het dansen namen we nog een shotje en ondertussen was ik te zwaar aangeschoten, ik had Liam laten beloven dat hij me niks doms zou laten doen en zoals gewoonlijk bleef hij nuchter, dus dat kwam helemaal goed. 

"Zullen we even naar buiten gaan?" vroeg Niall na het nummer en daar stemde ik mee in, hand in hand liepen we naar de 'tuin' van de club. Het was er verassend rustig, er was eigenlijk niemand.
Het bleef stil, blijkbaar wisten we geen van beide wat we moesten zeggen, maar dat was niet erg. Ik leunde tegen Niall aan, hij had zijn arm om mijn schouders geslagen en met zijn andere hand pakte hij de mijne vast. 
Ik draaide me naar hem toe en keek in zijn ogen, damn ik had de vorige keer nog genoteerd dat die ogen gevaarlijk waren en zeker met alcohol. 
Onze gezichten kwamen dichterbij, onze lippen waren jog maar een centimeter van elkaar verwijderd. "hier zijn jullie dus!" riep Zayn die naar buiten kwam, de vorrige keer dat dit gebeurde was ik blij, maar deze keer absoluut niet.

De rest van de avond was gezellig, maar ik had geen kans meer om even samen te zijn met Niall en datvond ik erg jammer. Wel hebben we nog gedanst en iedere aanraking voelde zo fijn. Ik we niet of het door de alcohol kwam, maar ik denk dat ik verliefd was geworden op Niall Horan...
Aan het eind van de avond stapte we weer in de limo en gingen we naar huis, ik zat wederom tussen Niall en Zayn in. 
Cat en ik stapten uit en liepen naar de voordeur, nadat we hadden afgesproken om de zaterdag met z'n alle door te brengen.
We zaten nog even in de woonkamer te kletsen over de avond, ik vertelde over de bijna zoen met Niall en Cat wist al meteen hoe ver het was.
"ik ga wel" zei ik toen de deurbel ging, ik stond op en liep naar de deur. "èh hey" zei ik verlegen toen ik zag wie er stond, "èh hey, ik ben iets vergeten" stammelde hij, " wat dan" vroeg ik.
"dit" zei hij en hij plantte zijn lippen op de mijne, en bom vol vlinders ontplofte in mijn buik. Toen zijn tong toestemming vroeg gaf ik die ook meteen, alsof het voorbestemd was...

Reageer (2)

  • Celin

    Niall en Feliz zijn perfect.voor elkaar :D

    Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday, happy birthday, happy birhday to you * halt hel diep adem*

    1 decennium geleden
  • Esloves1D

    Awwh so cute! <3
    And Happy birthday! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen