Foto bij How could I forget him?

Hallo allemaal, een nieuw stukje vandaag!
Laten jullie een reactie en een kudo achter? Ik ben trouwnes nu echt richting het einde aan het tikken xD.

@Squidward, vertel! Wat heb je precies gedroomd xD? Ben benieuwd :').

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • Squidward

    HAHHAHAA O GOD DE DROOM.
    Nou okay kijk, ik was in de droom dus Anna, en we waren in een kerk-geen idee waarom-. En ik had een witte jurk aan maar het was geen bruiloft?xd Dus ik/anna en peter en nicole en thomas en the lost boys en iedereen-geen idee waarom we in een kerk waren-
    Toen veranderde de priester opeens in Hook, en ik vluchtte naar boven. Toen kwam ik boven een gast tegen in een kamertje met megaveel kleine kastjes, en die man heeft mij/Anna in een kastje verstopt. Toen kwam er een of andere Italiaan naar boven-een hulpje van Hook ofzo?- en die vroeg waar ik was. Die man loog voor mij, en toen veranderde de Italiaan in een of ander heel eng ding en begon een verhaal te lullen over dat hij een draak was. EN TOEN AT IE DIE MAN OP EN IK HOORDE EN ZAG ALLES WANT IK ZAT VLAKBIJ IN ZO'N KASTJE EN HET WAS ZOOOOO ENG. En toen schreeuwde die man helemaal van de pijn en zei uiteindelijk in welk kastje ik zit, dus ik weer vluchten naar een andere kamer, en die Italiaanse draak ging achter me aan en toen gleed ik van het dak af en toen rende ik buiten weer verder en toen werd ik wakker.
    En het was zo raar en eng en fygffhdhd.fhvszjzsizs D:
    SNELVERDEEER

    1 decennium geleden
  • Faery

    Yaaay <3 N'aww fangirling moment.

    1 decennium geleden
  • Tucker

    AH YES, BETER WOOHOO

    1 decennium geleden
  • Someday

    THANK GOD. Eindelijk ze kan het zich weer herinneren. Alles komt weer helemaal goed. Al hoewel, nu moeten ze Dominic nog doden. Of wegruimen, of iets anders waardoor hij ze geen last meer kan bezorgen. En hoe haalt hij het zich in zijn hoofd ook het geheugen van Anna haar ouders te wissen? Dat is vreselijk! De klootzak. Arg, wat haat ik hem.. Maar nu kunnen ze tegen hem strijden en alles weer recht zetten. Arme Thomas en Nicole, in spanning afwachten.. Oh wat ben ik blij dat ze zich alles weer herinnert:Y)

    1 decennium geleden
  • moustachlove

    Oh yeah nu kan mijn dag echt niet meer stuk :D :D :D echt I love it.
    Wat hou ik van anna's geheugen!!! Peter blij Anna weet alles weer nu alleen nog Dominic, Hook en Sage dood en mijn leven is compleet ;)

    Please tell it's going to happen!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen