Foto bij ~ 001

'Hey ugly,' riep Scarlett lachend naar me toen ik langs kwam lopen. Onzeker beet ik op mijn lip en keek haar aan. Op haar gezicht was een grote gelimlach te zien. Haar ogen stonden dreigend en in haar handen hield ze een sigaret vast. Roken is toch zo'n slechte gewoonte.
Voorzichtig liep ik naar haar toe met mijn handen op mijn rug. Ik wilde haar slaan. Hard. Ik balde mijn vuisten toen ik zag dat de rest ook nog aan kwam lopen. Ik hief mijn handen omhoog en tastte achter me. Helaas, een muur. Ze hadden me ingesloten. Alles was van te voren afgesproken. Ze kwamen allemaal zo dichtbij me staan, dat ik hun adem op mijn huid kon voelen. Ik sloot mijn ogen in de hoop dat ik zou kalmeren, maar tevergeefs. Een stem in mijn hoofd zei dat ik moest uithalen, maar een ander zei juist dat ik moest weglopen. Ik voelde hoe een verdwaalde traan mijn oogkassen verliet.
'Hey, why are you so ugly?' riep Zara naar me toen ik haar opzij duwde en wegliep. Ik draaide me om en zag een enorme grijns op haar gezicht staan. Ik huiverde even en liep dreigend op haar af. Onzeker tilde ik mijn hand op en haalde uit naar haar wang. Een luide gil volgde en langzaam draaide ik me om, waarna ik verdween om de hoek. Ik hoorde allerlei meisjes achter me schreeuwen. Steeds harder begon ik te rennen en voelde hoe mijn hand tintelde. Ik had geen spijt van wat ik had gedaan. Absoluut niet.
Ondanks dat ik op makkelijke All Star schoenen liep en zij op hoge naaldhakken, waren ze toch sneller dan ik en ze sloten me weer in. Ze gingen in een kringetje om me heen staan en duwden me op de grond.
'Why did you do that?' riep Zara boos terwijl ze haar hand met een pijnlijk gezicht van haar wang afhaalde. Ze gebaarde naar haar wang dat ik ernaar moest kijken. Ik moest mijn lach inhouden toen ik mijn handafdruk op haar wang zag staan.

Reageer (1)

  • Mew

    YES! CHAPTER UNO!

    Ik kan niet wachten op de rest m'kay!
    You got skills. Writing skills.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen