Foto bij requests.

normale one shot & bromance one shot beschikbaar. géén 16+, als je 14+ wilt moet je het erbij zetten, maar ik garandeer je er niet op en als ik het doe, heb je kans dat het faalt c;.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Juliete

    Naam personage: Lily Brothson
    Leeftijd personage: 21
    Karakter: very adroble and cute, a little shy around some people, biggest idiot you ever met around other people
    Uiterlijk:(foto) our precious princess SASS
    Met wie?: Jared Padalecki
    Extra: Lily and Misha are besties
    Scenario: Misha dwingt Lily na de opnames mee wat te gaan drinken en probeert match maker te spelen door Jared mee te vragen om midden op de avond plots te verdwijnen, hierbij Lily en Jared moeder ziel alleen achter latend.

    Gooi hem maar bij je docter who one shots heheheheh

    9 jaar geleden
  • Juliete

    Geen 1D maar ik ga je toch dwingen. Omdat ik wil dat je hem afmaakt. :)

    Naam personage: Clifferton Simpless / Romeo Jefferson Stan
    Leeftijd personage: 5/6 jaar
    Karakter: Cliff is een lief klein ventje met soms wat agressieve trekjes. Romeo is een schattig mannetje dat soms een beetje onnozel over komt maar een veel te groot hart heeft.
    Uiterlijk:
    Romeo
    Clifferton
    Oke ik kon geen betere vinden
    Met wie?: Clomeo ofcourse.
    Extra?: BESTFRIENDS
    Scenario: Romeo is op het ijs bezig en zakt door. Moedige Clifferton komt hem redden.

    1 decennium geleden
  • Little_Biatch

    Naam personage: Cait Van Rooy
    Leeftijd personage: 17 (26/02)
    Karakter:Ze houd ook van zingen en dansen, maar als iemand het kan zien stopt ze direct met alles. Cait is erg verlegen, maar zal altijd voor haar vrienden door het vuur gaan.
    Uiterlijk:(foto) Look picture
    Met wie?: Harry E. Styles
    Extra?: Cait heeft geen ouders meer, ze zijn verongelukt in een auto ongeluke en alleen zij heeft het overleefd. Ze is dan bij haar best vriend Louis gaan wonen
    Scenario: Cait woont al een tijdje bij Louis en is stiekem verliefd op Harry. Ze is erg verlegen en zegt bijna niets als hij er bij is. Harry is ook op Cait, maar dat weet alleen Louis. Louis probeert dan er alles aan te doen om te weten te komen dat Cait ook op Harry is, maar dat word moeilijk als Cait niet veel praat.

    alvast bedankt

    1 decennium geleden
  • OneWish2Love

    naam personage : Sophie
    leeftijd personage: 16
    karakter: verlegen met een tikkeltje arrogantie. ze houdt veel van dansen en van haar kat Smartie. ze gaat het liefste naar buiten als het heel hard regent. ze heeft nog nooit een vriendje gehad en denk altijd dat ze het niet waard is. ze houdt wel van romantiek.
    uiterlijk: lang, blond, krullend haar, felgroene ogen, slank en sportief gebouwd.
    met wie?: Harry Styles
    extra?: ze is altijd heel vrolijk en ze woont bij haar beste vriendin Allison omdat haar ouders zijn gestorven toen ze net 5 jaar werd. Allison en zij zijn 2 handen op één buik. ze vertellen elkaar alles.
    scenario: ze ontmoeten elkaar doordat ze een ruzie had met haar beste vriendin en wegliep. het regende pijpenstelen en ze was doornat. totdat ze Harry tegenkomt die meteen ziet dat er iets niet klopt met haar. haar ogen zijn rood en ze is doorweekt. Harry neemt haar mee naar zijn thuis en praat met haar. (dit alles is ook niet verplicht, ik stel maar wat voor)
    succes!

    1 decennium geleden
  • xLoessx

    Welke bromance?: NOSH <3
    Scenario: boemboemboem uhhhhhh. lemme think ahah. IK WEET
    josh gaat heeeeeeeeel falend eng doen met louisje en dan wordt nialler jaloers en dan gaat hij wegrennen en dan gaat josh hem troosten jeeeej. nee grapje, bedenk zelf vannacht nog maar iets *UPALLNIGHT*

    Extra?: ......

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen