Foto bij 016

Weer een extra lang stuk (ik probeer altijd 500 woorden aan te houden, maar ze worden altijd langer, haha, en ik vind stories met maar 200 woorden in een hoofdstuk bloedirritant lezen), maar als jullie kortere stukjes fijner vinden, zeg dat vooral! En dan ook hoeveel korter, dan komen er gewoon wat hoofdstukjes na elkaar.
Ik haal alle spelfouten overal uit als het een keer rotweer is en ik een dagje weinig heb te doen ^^ Want ik schaam me best wel voor sommige. (cat)
Anyway, heel erg bedankt voor de reacties, ik vind het echt heel leuk om ze te lezen en ze werken erg motiverend! Liever een story met weinig abo's en zulke reacties dan een story met veel abo's en minder waardering!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Lida

    misschien ben ik de enige maar ik vind kortere hoofdstukken wel fijn ( ik vind je verhaal echt geweldig hoor daar ligt het echt niet aan) ik merk dat mijn ogen/hersenen best wel heel erg veel overslaan dus ik snap het verhaal niet helemaal meer;) Ik weet eigenlijk helemaal niet of kortere hoofdstukken daartegen zouden helpen maar nouja:) en nogmaals echt geweldig verhaal, ik hou echt van horror/triller verhalen maar er zijn er niet zoveel op quizlet:(

    1 decennium geleden
  • LUMINEUX

    Jij kan echt prachtig schrijven! (H)

    1 decennium geleden
  • Lovelydemon

    Wow!
    Je schrijft echt geweldig!
    Ik heb je verhaal in twee dagen uitgelezen, zo spannend :D
    Daarom kan ik nu eigenlijk alleen maar zeggen: VERDER!!!

    1 decennium geleden
  • Thunderfvck

    Ik wil weten wat het is...

    1 decennium geleden
  • Squidward

    Levie, sukkel, je moet wel naar de politie D:
    Ik dacht in het vorige verhaal dat Ingrid dood was, dus ik ben heel erg blij dat ze nog leeft :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen