- Nu ik hierop terugkijk kan ik me niet inbeelden WAT IN GODSNAAM me bezield heeft om zoiets te schrijven. Ik moet wel erg ver in fantasieland gezeten hebben om mij tot zoiets meligs aan te zetten. Gosh (':

Een tinteling in mijn vingertop
die me erop wijst dat ik
mijn stoute schoenen aangetrokken heb
want ik weet dat ik deze kans moet grijpen
voordat het te laat is

Een secondelang kijk je me in de ogen
ik hoor hoe de muziek achter me zachter wordt
alsof het lot me een handje helpt
een teken dat het tijd is om te handelen

Met alle moet die ik heb en met alle risico's in mijn achterhoofd
omsluit mijn hand die van hou
het tintelen stopt en ik rek me langzaal uit
ik durft amper nog te ademen

Aan je ogen kan ik zien dat je weet wat ik van plan ben
en toch blijf je me aanstaren
met diezelfde blik die me al maandenlang week maakt
de adrenaline stroomt razendsnel door mijn lichaam

Onze lippen raken elkaar eerst zachtjes
waarna je me stevig beet neemt en me hevig terug kust
het glimlachje dat ik al die tijd voor jou koester verschijnt tussen twee kusjes door
deze dans mag dan afgelopen zijn
de nacht nog niet

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen