Foto bij Chapter 12

POV; Carly 'Car' Miller

Met een opgetrokken wenkbrauw houd ze de USB-stick voor mij, “Ga je nog antwoorden of hoe zit het?” Snel pak ik de USB af, “Ik was op Sam’s computer, en vond een document. Er staan allemaal zaken op, in steden dat ze nog niet hebben onderzocht. Ik dacht; ‘laten we het op de USB zetten, want we horen toch zo weinig van Bobby’” Goedkeurend kijkt ze me aan en start de auto. “Let’s haunt those bitches down, or else they will haunt you!” lachtte ze, en drukte het gaspedaal met volle kracht in, waar door we verschrikkelijk snel wegkraste achter de demonen aan. Als we langs de jongens hun auto kwamen, deed ik het raampje open en stak mijn middelvinger op, en liet hun de USB zien, “BEDANKT VOOR DE DOCUMENTEN WINCHESTERS!” Stak mijn tong uit, en ging weer zitten, met een triomphanterlijke grijns op mijn gezicht. Grijnzend keken ik en Kath elkaar aan en knikte. Grinnikend duwde ik een cassette van ACDC in, en samen zongen we mee:

Fuck this

I am hot
And when I'm not
I'm cold as ice
Get outta my way
Just step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break
And I don't want you
With a flick of my knife
I can change your life
There's nothing you can do

I'm a problem child
I'm a problem child
Yes I am
I'm a problem child
And I'm wild

Make my stand
No man's land
On my own
Man in blue
It's up to you
The seed is sown
What I want I stash
What I don't I smash
And you're on my list
Dead or alive
Got a .45
And I never miss

Oh, I'm a problem child
Ay, I'm a problem child
I'm a problem child
Just runnin' wild

Just watch your step

Every night
Street light
I drink my booze
Some run
Some fight
But I win, they lose
What I need I like
What I don't I fight
And I don't like you
Say bye bye
While your still alive
Your time is through

Cause I'm a problem child
I'm a problem child
I'm a problem child
I'm a problem child
Problem child
I'm a problem child
And my mother hates me
I'm a problem child
I'm a problem child


Na een uur of twee nog steeds niets gezien te hebben van de demonen, laten we het ermaar bij, en stoppen aan de kant. “Waar is je laptop?” Vraag ik aan Kat, die druk bezig is, iets te zoeken in het voorkastje van de auto. Zonder op te kijken antwoord ze: “Achterbank, onder de zetel.”
Met veel gewring en gestomp, heb ik de laptop open op mijn schoot liggen, en stak de USB erin. “Even kijken… De volgende zaak is… Hmm, dicht bij Richardson, Texas, hebben een paar kinderen hebben een lijk gevonden in een afgelegen huisje, maar toen de politie kwam was het lijk verdwenen. Volgens hun is het verhaal dat ene Morderchai Murdock in de jaren 30’ zijn eigen dochters heeft opgehangen, en vervolgens zichzelf… Nu zeggen ze dat zijn geest er rond hangt en elk meisje vermoord dat er binnekomt… Sounds like a case to me, don’t you think Kat? Kat?” Vraag ik aan der. Ze zit nog steeds in dat voorkastje te zoeken, en kijkt mij dan aan, “Klinkt goed, maar waar… Is mijn cassette van Bon Jovi?” Even haal ik mijn schouders op, “maar gaan we de zaak doen?” “HEBBES!” negeert Kat weer mijn vraag, en ik kijk haar geïrriteerd aan, “Wat?” en ze steekt onschuldig de cassette in. “Gaan we het doen of niet?” herhaal ik. Snel knikt ze, “hoever van hier naar Richardson?” Ik kijk op de map, “ongeveer 311 mijl.” Even kijkt ze mij aan van; ‘serieus’, maar begint al snel weer te rijden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen