Foto bij (31)-

Bill grijnsde toen hij blijkbaar wist wie Georg bedoeld, Tom leek erover na te denken. Uiteindelijk keken de 4 tokio-hotelers en Sarah glimlachend naar mij. Ik keek hen aan.
'Dat meen je niet, hé?' vroeg ik zacht terwijl ik me naar Georg draaide.
'Waarom niet? Je kan gitaar spelen, ik heb je al eens de beginselen van Bass uitgelegd en je leert heel snel. Dat heeft Bill me toch gezegd nadat je een paar liedjes van ons bijna meteen kon spelen.' zei hij grijnzend.
'Ja, maar ik sta bovenaan om in te grijpen als er iets mis gaat met de show.' zei ik. Georg glimlachte. Bill hing over Tom naar mij toe.
'ALs Georg jou de bass kan laten doen, dan kan jij hem toch wel proberen uit te leggen hoe die dingen daarboven werken. of toch op zijn minst hoe hij de dingen moet aanpakken als het mis gaat, wat waarschijnlijk niet het geval is.' zei Bill grijnzend.
'Bedankt voor je steun broertje.' zei ik glimlachend, niet dus. Bill haalde zijn schouders op.
'Wel, als Zora Georgs plaats inneemt, dan is Tokio hotel -buiten Gustav- bijna volledig een Kaulitz band.' zei Bill. Ik zuchtte.
'Feitelijk ben ik geen Kaulitz, Bill, ik heb het je al proberen uit te leggen. Biologisch gezien wel, maar ik ben een.. pff. hoe noemen ze dat, niet meteen verstoten.. ik ben gewoon een niet.. aanvaard, een niet... weet ik veel wat kind.' probeerde ik. Ik denk dat ik het hem al zeker 5 keer had uitgelegd, en dan had ANdy het nog eens gevraagd. Bill keek onzeker naar Bill. Blijkbaar waren ze plots bezig een gesprek verder te zetten dat ze al eens gevoerd hadden voor we met Georg naar het ziekenhuis moesten.
'Denk je dat nu een goed moment is, ik bedoel maar.. je weet niet hoe ze het zou opnemen ..' mompelde Bill. Tom keek even naar mij en haalde zijn schouders op.
'Waarom niet.. ik bedoel, je kan er nog weken mee rondlopen zonder er iets mee te doen. maar had je niet gezegd dat het binnen een bepaalde tijd moest geregeld worden?' vroeg Tom. Ik zuchtte.


Ik heb het gevoel dat ik vanavond alle deuren ga sluiten en vergrendelen en ik heel bang onder mijn bed ga kruipen want ik moet zeggen dat er hierna nog maar 2 deeltjes zijn ;c

@Darksunside; zeg alsjeblieft aan de hond van je tante dat ik niet lekker ben ;D
Trouwens, ik zou het verhaal zodanig rekken dat het voor jullie saai wordt om te blijven lezen, en voor mij vervelend om te schrijven..en dat zou ik dus behoorlijk jammer vinden... Trouwens, nu kan je je eigen fantasie gebruiken om de rest van hun leven te bedenken ;D
@ELisalove; Sorry?
@ilovereactie; Ja, bijna...

Reageer (4)

  • darksunside

    je wil echt niet me tantes hondje zien
    het is echt een lief hondje een kruising tussen een poedel en een jack russel
    waardoor hij er echt schattig uit ziet

    1 decennium geleden
  • FallingFaith

    snel verder!(A)

    1 decennium geleden
  • jenfairytale

    owwwwh is hij bijna afgelopen en het was nog zo leuk verhaal

    1 decennium geleden
  • gothicpop

    wat weten die twee dat zij niet weet!?
    dat ga je toch nog wel vertellen in je verhaal!?
    want zo'n fantasie heb ik niet.
    zo snel mogenlijk nog verder(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen