O my god! Ik kan dit echt niet! Welke brug zou ik in hemels naam moeten bewandelen? Welke? zeg het me, please! Laat me niet alleen in deze ongelofelijk deprimerende dagen vol onheil, en zooi. Ik heb ook niemand met wie ik iets kan delen, geen vrienden , geen vriend geen niets.
Mijn hoofd stroomt vol met dingen waar ik niet aan wil denken, en ik ben veel te bang dat ik weer in slaap val of dagdroom en dat ik'"de wereld" moet redden. Laat superman lekker ergens anders naar toe gaan, het kwaad volgt hem wel... Of andersom. Ben ik een keer dapper aan het doen lukt het me nog niet! Ik droomde dat ik een jongen zou ontmoeten trouwens. Hopeloos is het. Ik kan nergens heen, stel dat er wat gebeurd. Ik kan niet rustig slapen, omdat …nouja dat weet je. Ik leef voor niets en niemand. De toekomst heeft mijn lot al bepaald, en als ik het zou veranderen zou het niets uitmaken, geloof mij maar. O en dan nog iets, ik praat in mezelf! hoe loner wil je zijn. Staat lekker op je cv : Zoë het meisje dat alleen zichzelf een product kan aansmeren, en als je wat vraagt geeft ze antwoord in de derde persoon. haha erg grappig zeg,not!
Oke Zoë, kom met die luie reet van je bed af, neem een douche, ga eten, kijk naar jezelf en zeg dat je er goed uitziet voor wat extra zelfvertrouwen. wand over een uur kan je weer naar school...

Reageer (2)

  • RatzLove

    Goed hoofdstuk

    ps: dat wat onderaan staat kan je wel weg halen,want dat staat al in de tekst;)

    1 decennium geleden
  • DreamLady

    leuk ben benieuwd naar je volgende stuk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen