Foto bij Chapter 10

Dank jullie wel voor jullie lieve reacties! Werchter was echt super vet, met als hoogtepunt Ed Sheeran - dus daarom hierboven een plaatje van hem (a) Dank jullie wel voor het geduld! :)

Sammy POV
Ik word wakker met een dromerig gevoel.. had ik nou gedroomd dat ik Nicolai zoiets stoms had gestuurd of was dat echt waar? Snel raap ik mijn telefoon op, die aan de andere kant van mijn kamer ligt, en zet hem aan. Zo snel als het kan kijk ik bij mijn sms berichtjes. Ja hoor. Dat heb ik echt gestuurd. SHIT. Hoe kan ik nou zo dom zijn? Waarom moet ik het altijd weer verpesten. Godver. Chagrijnig kruip ik terug in bed. Dan maar de hele dag in bed liggen pfft. Nog een paar uurtjes en dan moet ik werken..
PIEPPIEPPIEP. Ik schrik me helemaal kapot! Oh het is mijn wakker maar die aangeeft dat ik moet opstaan. Ik kleed me aan en stap op de fiets richting mijn werk.

5 uur later
Hèhè eindelijk pauze! Hmm zou ik nog iets naar Nicolai sturen van sorry? Dadelijk vindt hij me opdringerig ofzo… Ik kijk op mijn mobiel en zie dat ik een sms’je heb. Mijn hart maak een sprongetje wanneer ik de naam ‘Nicolai’ op het scherm zie staan. Ik lees het sms’je en moet stiekem toch wel glimlachen. Wat is hij toch lief! Hee Sammy. Sorry voor gisteren, ik bedoelde dat ik je gewoon allang niet meer gesproken had en daar baalde ik van! Daarom dat ik je sms’te. Ik hoop dat je het begrijpt ;$ Hoe gaat het? :) x Aww. Ik sms direct terug; Aww is niet erg hoor, ik was denk ik een beetje chagrijnig dus ook sorry daarvoor :$. Goed hoor, lekker aan ’t werk.. met jou? X Ik pak wat koffie uit de automaat en begin mijn broodjes met hagelslag – jummie – op te eten. Ondertussen lees ik de Flair, maar ik hou mijn mobiel goed in de gaten. Ik word helemaal blij wanneer ik zie dat mijn venster oplicht en ik een nieuw sms’je heb. Nicolai! :D Moet je vaak werken? Of studeer je eigenlijk nog? Met mij goed hoor, lekker aan het relaxen vandaag.. heb vrij (A) xx HIJ TOONT INTERESSE! OMG. Diep van binnen gaat mijn hart als een gek tekeer, maar ik spreek mezelf direct streng toe dat dit helemaal niks betekent. Ik stuur hem terug: Ik studeer ook nog ja. Werk en studeren :(. Ik studeer momenteel Sociaal Pedagogische Hulpverlening.. heel breed – hulp bieden aan kinderen en ouders, etc. Maak me maar jaloers! Wat ga je vandaag nog doen? Dan kijk ik op de klok en realiseer ik me dat het tijd is om weer verder te gaan met werken.. ik kan niet wachten totdat het 5 uur is en ik weer op mijn mobiel kan kijken.

Nicolai POV
Met een smile doe ik de deur open. ‘Woow, wat is er met jou gebeurd?’ vraagt Chris. ‘Haha, ik heb een sms sessie gehouden met Sammy! Ik ben er bijna achter wat ze volgende week doet!’ vertel ik enthousiast. ‘Volgende week? Waarom niet morgen? We hebben morgen toch geen wedstrijd!’ vraagt Chris aan me. ‘Hmm. Wacht kom eerst eens binnen!’ zeg ik, terwijl ik de deur voor hem openhoud. We lopen direct naar mijn kamer. ‘Vind je morgen niet te vroeg dan? Ik ken haar nog nauwelijks..’ vraag ik aarzelend aan Chris. ‘Wil je haar zien?’ ‘Ja!’ ‘Nou, dan zou ik morgen gewoon gaan. Weet je ook direct waar je aan toe bent!’ Hmm – denk ik bij mezelf – daar heeft hij eigenlijk ook wel gelijk in. Nadat ik nog wat naar Sammy had gestuurd wat ik ging doen vandaag, kreeg ik nog een reactie wat zij ging doen.. dat sluit wel goed aan. Ze kon alleen nu niet terug sms’en omdat haar mobiel leeg was.. Ach ik stuur het haar nu alvast, dan leest ze het straks wel. Ik stuur haar een sms: Leuk! Veel plezier dan! Ga je morgen dan nog wat anders doen dan luiwammesen of niet? :’) xx De rest van de avond spendeer ik met Chris en Fifa, hopende dat Sammy morgen niks heeft.
~
Leuk? :$

Reageer (4)

  • eriksen

    Leeeuk :D echt schattig die Nicolai!

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    Snel verder? (:

    1 decennium geleden
  • lisanneappie

    Superleuk!!

    1 decennium geleden
  • xlhovee

    Jaaa heel leuk! Verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen