Foto bij Info over The One-Vengers

Alle informatie die je moet hebben over The One-Vengers

Info over The OV

- Ze kunnen allemaal vliegen.
- Ze hebben allemaal een tatoeage die het teken OV vormt, als hun powers actief zijn gloeit de tatoeage als ze niet gebruikt worden is hij gewoon normaal en als ze verzwakt zijn gloeit hij zwak en donkerder.
- Ze hebben een trainingscentrum (meer info vanonder).
-Harry
- Zijn zwaard is zo goed als onverwoestbaar het kan wel vuil worden,krassen krijgen en als er toch in het onwaarschijnlijke geval een stuk afgaat kan je het handvat opendraaien en dan zit er een supersterke lijm in. Het hoort samen met Louis' katana en Nialls horloge bij de sterkste OV wapens.
- Zijn laserogen kunnen dingen smelten, dingen laten verdwijnen en dingen bevriezen, ze worden met gedachten bestuurd.
- Zijn vuurhand werkt alleen aan zijn linkerhand, en kan bewogen worden dor simpel met je hand te bewegen.
- Hij is de sterkste OV.
Louis
- Hij heeft ninja powers.
- Zijn ninjasterren,hij heeft er een grote voorraad van, kan er goed mee werken en hij heeft er altijd 1-3 bij.
- Zijn zwaardmesding is zijn enige niet ninja wapen en is in tegenstelling tot die van Harry te verwoesten en niet herstelbaar.
- Zijn katana is vlijmscherp en heel sterk, het is niet onverwoestbaar maar er is veel kracht nodig om het kapot te maken (Harry's zwaard kan hem kapot maken).Hij hoort bij de sterkste OV wapens samen met Harry's zwaard en Niall's horloge.
Niall
- Zijn geweer is een krachtig en dodelijk wapen maar heeft veel nadelen zoals: het is heel zwaar,het kan maar vijf kogels laden en het is moeilijk om mee te richten.
- Zijn mes is een simpel maar effectief wapen, hij heeft het altijd bij omdat het werkt als een jacht mes, je kan het dus inklappen en in je zakken stoppen.
- Zijn horloge is een multifunctioneel high-tech apparaat het heeft functies als: Video gesprekken, internet, radio en het kan een superkrachtig beschermend krachtveld rond Niall en de anderen brengen, geen van de wapens van Louis kan er tegen op en het kan ook Zayns kogels afweren. Het horloge hoort bij de sterkste OV wapens samen met Harry's zwaard en Louis' katana.
- Hij de best verdedigende OV.
Zayn
- Zijn rookpower, als hij het op je afvuurt kom je vast te zitten en val je uiteindelijk flauw van de hitte, Harry's zwaard en Louis' zwaard en katana kunnen door de rook heen 'snijden'
- Zijn vuurpowers, Zayn heeft veel krachtigere vuur power dan Harry, hij kan het vuur met beide handen besturen en kan er bijna alle bekende vuur technieken mee uitvoeren.
- Zijn geweer,het is een high-tech geweer met meerdere opties en meerdere kogels, het geweer kan laserstralen, ontploffende kogels, normale kogels, andere kogels en meer schieten.
Liam
- Hij neemt zijn wapens niet vaak mee, de reden hiervoor is onbekend. Hij komt hierdoor ook vaak met Zayn mee zodat hij beschermd is.
- Zijn steenpowers Liam heeft net al Zayn een heel sterke power bij hem is het de steen power, hij heeft alle bekende powers met steen.
- Zijn meszwaard is een klein zwaard of een mes met het design van een zwaard, het is redelijk krachtig en kan bij onweer het laden met bliksem.
Zijn geweermeszwaardding kan verschillende dingen maar kan ook kogels schieten,hoe dit werkt is nog niet bekend.

Het trainingscentrum
Het trainingscentrum ligt ondergronds en je kan er alleen naartoe met een verborgen lift. Het bevat een trainingskamer, een badkamer, een slaapkamer en een voorraadkamer zodat je er lang kan blijven.
De trainingskamer bevat een schietbaan, een vliegparcours en de virtuele battlekoepel. Hier worden ook alle wapens opgeslagen.
De virtuele battlekoepel
Dit is een high-tech machine waarmee je oefenbattles kan houden zonder gewond te raken.
Het werkt zo: eerst stap je de kamer binnen,daar staat een grote koepel en buiten de koepel staan twee schermen. Eerst word je gescand, dan verschijnt een virtuele versie van jou in de koepel en doet elke beweging na die jij maakt. Aan de rand is er een lade waar alle wapens in zitten.Als je wapen virtueel kapot of verzwakt is kan het niet meer gebruikt worden en moet je het wegstoppen. Als er iets aan een van je lichaamsdelen is heeft een beweging ermee beperkt effect.

Reageer (2)

  • Ledecky

    Ik apprecieer deze kleine samenvatting. Typisch dat Harry weer de sterkste is. (cat)

    1 jaar geleden
  • Vanparys

    Genius.

    Harry is de sterkste OV! WOOHOO!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen