'Welkom bij de halve finale dit keer verlaten we het Disneyland Park en gaan we naar het tweede park van het resort. Dit park staat geheel in het teken van film light camera action daar is waar het hier om draait. We gaan nu naar de auto show: Moteurs Action Stunt Show Spectactulair. Driemaal per dag is hier een show van auto's en motors ze halen geweldige stunten uit en nu zijn jullie hier een onderdeel van. Jullie worden stuntman en stuntvrouw. Jullie begeven je letterlijk tussen de auto's door, vallen van gebouwen en rijden door vuur. Wat er precies gaat gebeuren vertel John Cobenstein jullie nu'.

'Welkom ik ga jullie vertellen wat jullie moeten doen jullie krijgen een dag om te oefenen en jullie moeten morgen ieder in een van de 3 shows voor 3000 mensen en de jury die bestaat uit trouwe bezoers van dit park en producenten van deze show ze geven aan iedereen punten en degene met de meeste punten wint en zit in de finale.
De eerste opdracht is sta in het midden van het plein terwijl de auto's een paar cm van je vandaan rijden daarna omsingelen de auto's je en wordt er op je geschoten je moet dan bukken. Daarna ga je naar het dak van bloemenwinkel. Als de blauwe motor uit het raam rijdt schiet hij op jouw en moet je naar beneden vallen. En als laatste zit je achterop de motor van een van onze stuntrijders hij rijdt richting het vuur en valt en glijdt zo door het vuur heen. Dat is het kom op dan gaan we oefenen'.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen