Ik voel me licht in mijn hoofd en ik moet aardig mijn best doen om de kamer over te steken zonder te vallen.
Glimlachend ga ik tussen Blaise en Draco in zitten. De twee jongens kijken me enigszins verrast aan. 'Hallo, Vájen.' Zegt Blaise uiteindelijk. Er verschijnt een grijns op zijn gezicht. 'Hoi.' Zachtjes grinnik ik. 'Leuk feest.' Ik glimlach even naar Draco. De blik waarmee hij mij hierna aankijkt negeer ik volkomen.

'Ik ga meer drank halen.' Verkondigt Draco waarna hij direct opstaat. Voordat hij de kans krijgt om weg te lopen sluiten mijn vingers zich om zijn pols en trek ik hem terug op de bank. 'Dat doet Blaise wel even.' Naast mij hoor ik Blaise zuchten. Met tegenzin staat hij op en loopt hij naar een soort geïmproviseerde bar aan de andere kant van de ruimte. Draco is hier duidelijk niet zo blij mee maar ik besteed er geen aandacht aan. Opgewekt vertel ik hem allerlei sappige verhalen die, ondanks dat het schooljaar pas net begonnen is, nu al de ronde doen. Normaal gesproken trek ik me niets aan van alle roddels. Maar op dit moment vind ik het allemaal reuze interessant.
'Mijn vriendinnen vroegen zich af of het waar is.' Zeg ik, net op het moment dat Blaise weer aan komt gelopen. 'Of wat waar is?' Hij duwt een glas Firewhiskey in mijn handen en ploft naast mij neer. 'Dat Draco zich heeft aan gesloten bij-' 'Kan ik jou even spreken. Onder vier ogen.' Ik word ruw onderbroken door Draco, die tijdens mijn gehele verhaal enkel afwezig voor zich uit heeft gestaard. Blijkbaar heb ik nu wel zijn aandacht getrokken. Ik open mijn mond om te antwoorden maar krijg niet de kans om daadwerkelijk iets te zeggen. Ik kan nog net mijn glas weg zetten voordat Draco mijn arm vast grijpt en mij hardhandig meesleept richting de uitgang van de Common Room. Zijn nagels dringen diep door in mijn huid terwijl ik half struikelend achter hem aan ren.
'Er zijn bepaalde dingen die je beter niet kunt weten, Montrose.'


Niet echt een heel goed hoofdstuk, maar het is tenminste iets. Ik ben er weer!

Reageer (11)

  • Firedemon

    Die achternaam komt uit de boekentriologie 'Eindeloos Verlieft' van Charlotte, Glenda en Lucy Montrose.

    1 decennium geleden
  • iheartgomez

    Juist alles gelezen, niet dat het zo heel veel is hoor ;D Maar je hebt er nu wel weer een nieuwe abo bij. Ik hoop dat je snel verder gaat! <3

    1 decennium geleden
  • Wonderrland

    Eindelijk een Potter verhaal in de top!
    Hij is geweldig geschreven, ik neem een abo :3

    1 decennium geleden
  • Peppin

    Ik neem een abo !! (K)

    1 decennium geleden
  • Storms

    Nieuwe abbo meldt zich! Absoluut geweldig, dit moet in de top blijven staan!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen