Foto bij Not So Lovely Letters - 1

Luister dit tijdens het lezen:
http://www.youtube.com/watch?v=CTTjLxXFg0k
p.s. Ik zou het heel fijn vinden om wat meer reacties te krijgen op dit hoofdstuk. Dit komt direct uit mijn hart en ik heb tranen met tuiten gehuild terwijl ik dit geschreven heb.
Ik weet niet of ik het goed op papier gekregen heb, maar ik kan mijzelf er niet toe zetten om het na te lezen. Gewoon omdat ik niet opnieuw wil huilen.

Love you all,
Cassie

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • potterstyles

    Omg, ik zit hier echt te huilen.
    Heel mooi geschreven..

    1 decennium geleden
  • Selenaxx

    wauw, tranen in mn ogen.

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Ik heb zo ontzettend veel respect voor jou. Gewoon, omdat je dit met zoveel emotie, met zoveel gevoel op papier kunt zetten. Ik heb tranen in mijn ogen, kippenvel op mijn lichaam en er lopen rillingen over mijn rug, elke keer dat ik het overlees.
    Ik weet dat Amilia, als de persoon die ze is, het niet zou waarderen, maar ik heb medelijden met haar. Om de manier waarop ze zichzelf ziet, de manier waarop ze over zichzelf denkt. En ik weet dat ze me nu zou haten, omdat ze geen medelijden wil hebben, ze wil niet zwak zijn, en dat zet je zo ontzettend goed op papier.
    Ik weet dat ik een beetje laat ben met reageren en misschien dacht je dat ik je geen reactie gunde (=P), maar mijn mail deed het eerst niet en ik wist niet dat dit al online stond, en daarna was ik op vakantie. Mijn excuses daarvoor =P
    Ik ga nu snel verder lezen, en ik wil dat je weet dat je echt ontzettend goed moet kunnen schrijven wil je zoiets op papier zetten, en jij kunt het. Het is echt prachtig geschreven <3333

    1 decennium geleden
  • lovehoran

    ohmygod zo mooi..

    1 decennium geleden
  • dynamitexxx

    Prachtig geschreven..
    Tranen in mijn ogen.
    Snel verder alsjeblieft!
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen