Harry Styles
Je loopt hand in hand met Harry op het strand. Stacey zit ergens in haar bikini te spelen in het zand met een emmertje en een schepje. Jullie lopen er samen naar toe en gaan naast haar op de handdoek zitten. “Mam?” vroeg Stacey “hou jij van papa?”. Je kijkt even naar Harry en glimlacht. “Ja, mama houd heel erg veel van papa” zei je en je gaf Harry een zoen. “Zullen we het water even in gaan?” vroeg Harry. “Ja!!!” riep Stacey en ze stond op. “Mama ook!” zei ze en ze probeerde je mee te trekken. “Ik kom al” zei je en je liep achter Stacey aan het water in. Stacey was nog maar 6 jaar en kon nog maar net zwemmen. “Kom dan gaan we wat dieper” zei Harry en je liep verder het diepe in. Stacey kon nu niet meer staan en trappelde wat heen en weer met haar beentjes. “mam, ik kan niet meer staan” zei ze. “Mischien mag je wel bij papa op zijn schouders zitten” zei je. “JAAAAA!!!” riep Stacey. “Kom hier dan” zei Harry. Hij liep naar Stacey toe en tilde haar op zijn schouders. Stacey moest ervan lachen waardoor je begon te glimlachen. “Nu ben ik een reus” zei ze blij. Ze trommelde met haar handen op het hoofd van Harry. Je moest lachen toen je zag dat Stacey haar handen voor Harry’s ogen deed en hij dus niks meer kon zien. Je was gewoon een perfect gezin met z’n 3en. Een lievere vader dan Harry kon je je niet bedenken. Harry was gewoon de liefste, sinds de eerste ontmoeting kon je al niet meer aan iets anders denken. Je liep in het water naar Harry toe en deed voorzichtig de handjes van Stacey opzij zodat je hem aan kon kijken. “ik hou van jullie” zei je en gaf Harry een zoen. “Ikke ook!” riep Stacey. Harry bukte een beetje zodat je Stacey ook een kusje kon geven en pakte daarna de hand van Harry. Hij kneep er even in en jullie liepen samen de zee weer uit. Harry zette Stacey weer op de grond en ging naast je op een handdoek zitten. Hij pakte je hand en zo gingen jullie zitten kijken naar jullie prachtige dochter.


Louis Tomlinson
Je loopt hand in hand met Louis op het strand. Lizzy zit ergens in haar bikini te spelen in het zand met een emmertje en een schepje. Jullie lopen er samen naar toe en gaan naast haar op de handdoek zitten. "Mam?" vroeg Lizzy "hou jij van papa?". Je kijkt even naar Louis en glimlacht. "Ja, mama houd heel erg veel van papa" zei je en je gaf Louis een zoen. "Zullen we het water even in gaan?" vroeg Louis. "Ja!!!" riep Lizzy en ze stond op. "Mama ook!" zei ze en ze probeerde je mee te trekken. "Ik kom al" zei je en je liep achter Lizzy aan het water in. Lizzy was nog maar 4 jaar en kon nog niet zwemmen dus had ze haar zwembandjes om. "Kom dan gaan we wat dieper" zei Louis en je liep verder het diepe in. Lizzy kon nu niet meer staan en trappelde wat heen en weer met haar beentjes. "mam, ik kan niet meer staan" zei ze. "Mischien mag je wel bij papa op zijn schouders zitten" zei je. "JAAAAA!!!" riep Lizzy. "Kom hier dan" zei Louis. Hij liep naar Lizzy toe en tilde haar op zijn schouders. Lizzy moest ervan lachen waardoor je begon te glimlachen. "Nu ben ik een reus" zei Lizzy. Ze trommelde met haar handen op het hoofd van Louis. Je moest lachen toen je zag dat Lizzy haar handen voor Louis? ogen deed en hij dus niks meer kon zien. Je was gewoon een perfect gezin met z'n 3en. Een lievere vader dan Louis kon je je niet bedenken. Louis was gewoon de liefste, sinds de eerste ontmoeting kon je al niet meer aan iets anders denken. Je liep in het water naar Louis toe en deed voorzichtig de handjes van Lizzy opzij zodat je hem aan kon kijken. ?ik hou van jullie? zei je en gaf Louis een zoen. "Ikke ook!" riep Lizzy. Louis bukte een beetje zodat je Lizzy ook een kusje kon geven en pakte daarna de hand van Louis. Hij kneep er even in en jullie liepen samen de zee weer uit. Louis zette Lizzy weer op de grond en ging naast je op een handdoek zitten. Hij pakte je hand en zo gingen jullie zitten kijken naar jullie prachtige dochter.

Zayn Malik
Je loopt hand in hand met Zayn op het strand. Thom en Sterre zit ergens in hun zwemkleding te spelen in het zand met een emmertje en een schepje. Jullie lopen er samen naar toe en gaan naast haar op de handdoek zitten. “Mam?” vroeg Thom “hou jij van papa?”. Je kijkt even naar Zayn en glimlacht. “Ja, mama houd heel erg veel van papa” zei je en je gaf Zayn een zoen. “Zullen we het water even in gaan?” vroeg Zayn. “Ja!!!” riep Sterre en ze stond op. “Mama ook!” zei ze en ze probeerde je mee te trekken. “Ik kom al” zei je en je liep achter Thom en Sterre aan het water in. Thom en Sterre waren nog maar 4 jaar en konden nog niet zwemmen dus hadden ze hun zwembandjes om. “Kom dan gaan we wat dieper” zei Zayn en je liep verder het diepe in. Beide konden ze nu niet meer staan en trappelde wat heen en weer met hun beentjes. “mam, ik kan niet meer staan” zei Thom. “Mischien mag je wel bij papa op zijn schouders zitten” zei je. “JAAAAA!!!” riep Thom. “Kom hier dan” zei Zayn. Hij liep naar Thom toe en tilde hem op zijn schouders. “Ikke ook!” riep Sterre. Je pakte Sterre en zette haar op je eigen schouders. Je moest ervan lachen. “Nu zijn we reuzen” zei Sterre. Ze trommelde met haar handen op je hoofd. Zayn moest ervan lachen. Je was gewoon een perfect gezin met z’n 4en. Een lievere vader dan Zayn kon je je niet bedenken. Zayn was gewoon de liefste, sinds de eerste ontmoeting kon je al niet meer aan iets anders denken. Je liep in het water naar Zayn toe. “ik hou van jullie” zei je en gaf Zayn een zoen. “Ikke ook!” riep Thom. Zayn bukte een beetje zodat je Thom ook een kusje kon geven en pakte daarna de hand van Zayn. Hij kneep er even in en jullie liepen samen de zee weer uit. Je zette Sterre weer op de grond en Zayn zette Thom weer neer. Zayn ging naast je op een handdoek zitten. Hij pakte je hand en zo gingen jullie zitten kijken naar jullie prachtige zoon en dochter.


Liam Payne
Je loopt hand in hand met Liam op het strand. Damian zit ergens in zijn zwembroek te spelen in het zand met een emmertje en een schepje. Jullie lopen er samen naar toe en gaan naast hem op de handdoek zitten. “Mam?” vroeg Damian “hou jij van papa?”. Je kijkt even naar Liam en glimlacht. “Ja, mama houd heel erg veel van papa” zei je en je gaf Liam een zoen. “Zullen we het water even in gaan?” vroeg Liam. “Ja!!!” riep Damian en hij stond op. “Mama ook!” zei hij en hij probeerde je mee te trekken. “Ik kom al” zei je en je liep achter Damian aan het water in. Damian was nog maar 6 jaar en kon nog maar net zwemmen. “Kom dan gaan we wat dieper” zei Liam en je liep verder het diepe in. Damian kon nu niet meer staan en trappelde wat heen en weer met zijn beentjes. “mam, ik kan niet meer staan” zei hij. “Mischien mag je wel bij papa op zijn schouders zitten” zei je. “JAAAAA!!!” riep Damian. “Kom hier dan” zei Liam. Hij liep naar Damian toe en tilde hem op zijn schouders. Damian moest ervan lachen waardoor je begon te glimlachen. “Nu ben ik een reus” zei hij. Hij trommelde met zijn handen op het hoofd van Liam. Je moest lachen toen je zag dat Damian zijn handen voor Liam’s ogen deed en hij dus niks meer kon zien. Je was gewoon een perfect gezin met z’n 3en. Een lievere vader dan Liam kon je je niet bedenken. Liam was gewoon de liefste, sinds de eerste ontmoeting kon je al niet meer aan iets andere denken. Je liep in het water naar Liam toe en deed voorzichtig de handjes van Damian opzij zodat je hem aan kon kijken. “ik hou van jullie” zei je en gaf Liam een zoen. “Ikke ook!” riep Damian. Liam bukte een beetje zodat je Damian ook een kusje kon geven en pakte daarna de hand van Liam. Hij kneep er even in en jullie liepen samen de zee weer uit. Liam zette Damian weer op de grond en ging naast je op een handdoek zitten. Hij pakte je hand en zo gingen jullie zitten kijken naar jullie prachtige zoon.

Niall Horan
Je loopt hand in hand met Niall op het strand. Bryss zit ergens in zijn zwembroek te spelen in het zand met een emmertje en een schepje. Jullie lopen er samen naar toe en gaan naast hem op de handdoek zitten. “Mam?” vroeg Bryss “hou jij van papa?”. Je kijkt even naar Niall en glimlacht. “Ja, mama houd heel erg veel van papa” zei je en je gaf Niall een zoen. “Zullen we het water even in gaan?” vroeg Niall. “Ja!!!” riep Bryss en hij stond op. “Mama ook!” zei hij en hij probeerde je mee te trekken. “Ik kom al” zei je en je liep achter Bryss aan het water in. Bryss was nog maar 5 jaar en kon nog niet zwemmen dus had hij zijn zwembandjes om. “Kom dan gaan we wat dieper” zei Louis en je liep verder het diepe in. Bryss kon nu niet meer staan en trappelde wat heen en weer met zijn beentjes. “mam, ik kan niet meer staan” zei hij. “Mischien mag je wel bij papa op zijn schouders zitten” zei je. “JAAAAA!!!” riep Bryss. “Kom hier dan” zei Niall. Hij liep naar Bryss toe en tilde hem op zijn schouders. Brijss moest ervan lachen waardoor je begon te glimlachen. “Nu ben ik een reus” zei hij. Hij trommelde vrolijk met zijn handen op het hoofd van Niall. Je moest lachen toen je zag dat Bryss zijn handen voor Niall’s ogen deed en hij dus niks meer kon zien. Je was gewoon een perfect gezin met z’n 3en. Een lievere vader dan Niall kon je je niet bedenken. Niall was gewoon de liefste, sinds de eerste ontmoeting kon je al niet meer aan iets anders denken. Je liep in het water naar Niall toe en deed voorzichtig de handjes van Bryss opzij zodat je hem aan kon kijken. “ik hou van jullie” zei je en gaf Niall een zoen. “Ikke ook!” riep Bryss. Niall bukte een beetje zodat je Bryss ook een kusje kon geven en pakte daarna de hand van Niall. Hij kneep er even in en jullie liepen samen de zee weer uit. Niall zette Bryss weer op de grond en ging naast je op een handdoek zitten. Hij pakte je hand en zo gingen jullie zitten kijken naar jullie prachtige zoon.

Reageer (21)

  • XXEMMIX

    Llliiaaaammm <3

    1 decennium geleden
  • Avarosa

    Jouw leven. *
    (typo'tje in je titel)

    1 decennium geleden
  • xiLEGEND

    Zayn <3.

    1 decennium geleden
  • tessakira

    liam lief(H)

    1 decennium geleden
  • StuckInDayDream

    nail

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen