Harry Styles
Je zit thuis op de bank tv te kijken als je Harry samen met Stacey thuis hoor komen. Je zet de tv uit als je ziet dat Harry naast je komt zitten met Stacey op zijn schoot. “wat wilde je me vertellen, schat?” vroeg Harry. “Nou, ehm, ik ben zwanger” zei je met een glimlach. Harry begon te glunderen en keek naar je buik. “Dat is geweldig!” zei hij “Hoelang al?”. “Nog maar kort” antwoorde je. “Kijk Stacey, je krijgt een broertje of zusje” zei Harry blij en hij wees naar je buik. Je glimlachte. “Jeeee, ik krijg een zusje!” riep Stacey blij. Ze begon te zwaaien met haar armpjes. Harry moest erom lachen. Hij zette Stacey op de grond en sloeg zijn armen om je heen. Stacey rende gelijk naar boven naar haar kamer. “Dit is echt geweldig” fluisterde hij. Hij gaf je een zoen en legde heel even zijn hand op je buik. “Maar dan moet er een babykamer worden gemaakt en dan moeten we een naam verzinnen en dan moeten we…” zei Harry. “Ja, we moeten nog veel doen, maar we hebben nog tijd zat voor alles” zei je. “Ik kan het nog amper geloven” zei Harry “We krijgen gewoon een tweede kind!”. “Ik kon het eerst ook niet geloven, maar de zwangerschapstest zei het” vertelde je. “Heb je hem 2 keer gedaan?” vroeg Harry. Je knikte “Voor de zekerheid en bij beide kwam eruit dat ik zwanger ben”. Je wist dat Harry altijd al een 2e kind wou, nu zou het dan ook echt gaan gebeuren. Je hoorde Stacey weer naar beneden rennen en zag dat ze een knuffel onder haar shirt had gedaan. “Kijk, ik krijg ook een baby’tje” zei ze blij. Je begon met Harry te lachen. “Kom eens hier jij” zei je. “Zou jij de naam willen verzinnen voor het baby’tje?” vroeg Harry. Je had afgesproken dat als je nog een kind zou krijgen dat Stacey de naam mocht verzinnen. “ja!!!” riep ze blij. Ze begon te klappen in haar handen met een grote glimlach. Je keek naar je buik waar (natuurlijk) nog niks te zien was. Je was blij, blij met Stacey en met Harry. Maar nu vooral met het idee dat je met z’n 4en bent.


Louis Tomlinson
Je zit thuis op de bank tv te kijken als je Louis samen met Lizzy thuis hoor komen. Je zet de tv uit als je ziet dat Louis naast je komt zitten met Lizzy op zijn schoot. “wat wilde je me vertellen, schat?” vroeg Louis. “Nou, ehm, ik ben zwanger” zei je met een glimlach. Louis begon te glunderen en keek naar je buik. “Dat is geweldig!” zei hij “Hoelang al?”. “Nog maar kort” antwoorde je. “Kijk Lizzy, je krijgt een broertje of zusje” zei Louis blij en hij wees naar je buik. Je glimlachte. “Jeeee, ik krijg een zusje!” riep Lizzy blij. Ze begon te zwaaien met haar armpjes. Louis moest erom lachen. Hij zette Lizzy op de grond en sloeg zijn armen om je heen. Lizzy rende gelijk naar boven naar haar kamer. “Dit is echt geweldig” fluisterde hij. Hij gaf je een zoen en legde heel even zijn hand op je buik. “Maar dan moet er een babykamer worden gemaakt en dan moeten we een naam verzinnen en dan moeten we…” zei Louis. “Ja, we moeten nog veel doen, maar we hebben nog tijd zat voor alles” zei je.
“Ik kan het nog amper geloven” zei Louis “We krijgen gewoon een tweede kind!”. “Ik kon het eerst ook niet geloven, maar de zwangerschapstest zei het” vertelde je. “Heb je hem 2 keer gedaan?” vroeg Louis. Je knikte “Voor de zekerheid en bij beide kwam eruit dat ik zwanger ben”. Je wist dat Louis altijd al een 2e kind wou, nu zou het dan ook echt gaan gebeuren. Je hoorde Lizzy weer naar beneden rennen en zag dat ze een knuffel onder haar shirt had gedaan. “Kijk, ik krijg ook een baby’tje” zei ze blij. Je begon met Louis te lachen. “Kom eens hier jij” zei je. “Zou jij de naam willen verzinnen voor het baby’tje?” vroeg Louis. Je had afgesproken dat als je nog een kind zou krijgen dat Lizzy de naam mocht verzinnen. “ja!!!” riep ze blij. Ze begon te klappen in haar handen met een grote glimlach. Je keek naar je buik waar (natuurlijk) nog niks te zien was. Je was blij, blij met Lizzy en met Louis. Maar nu vooral met het idee dat je met z’n 4en bent.

Niall Horan
Je zit thuis op de bank tv te kijken als je Niall samen met Bryss thuis hoor komen. Je zet de tv uit als je ziet dat Niall naast je komt zitten met Bryss op zijn schoot. “wat wilde je me vertellen, schat?” vroeg Niall. “Nou, ehm, ik ben zwanger” zei je met een glimlach. Niall begon te glunderen en keek naar je buik. “Dat is geweldig!” zei hij “Hoelang al?”. “Nog maar kort” antwoorde je. “Kijk Bryss, je krijgt een broertje of zusje” zei Niall blij en hij wees naar je buik. Je glimlachte. “Jeeee, ik krijg een broertje!” riep Bryss blij. Hij begon te zwaaien met zijn armpjes. Niall moest erom lachen. Hij zette bryss op de grond en sloeg zijn armen om je heen. Bryss rende gelijk naar boven naar zijn kamer. “Dit is echt geweldig” fluisterde hij. Hij gaf je een zoen en legde heel even zijn hand op je buik. “Maar dan moet er een babykamer worden gemaakt en dan moeten we een naam verzinnen en dan moeten we…” zei Niall. “Ja, we moeten nog veel doen, maar we hebben nog tijd zat voor alles” zei je.
“Ik kan het nog amper geloven” zei Niall “We krijgen gewoon een tweede kind!”. “Ik kon het eerst ook niet geloven, maar de zwangerschapstest zei het” vertelde je. “Heb je hem 2 keer gedaan?” vroeg Niall. Je knikte “Voor de zekerheid en bij beide kwam eruit dat ik zwanger ben”. Je wist dat Niall altijd al een 2e kind wou, nu zou het dan ook echt gaan gebeuren. Je hoorde Bryss weer naar beneden rennen en zag dat hij een knuffel onder zijn shirt had gedaan. “Kijk, ik krijg ook een baby’tje” zei hij blij. Je begon met Niall te lachen. “Kom eens hier jij” zei je. “Zou jij de naam willen verzinnen voor het baby’tje?” vroeg Niall. Je had afgesproken dat als je nog een kind zou krijgen dat Bryss de naam mocht verzinnen. “ja!!!” riep hij blij. Hij begon te klappen in zijn handen met een grote glimlach. Je keek naar je buik waar (natuurlijk) nog niks te zien was. Je was blij, blij met Bryss en met Niall. Maar nu vooral met het idee dat je met z’n 4en bent.


Zayn Malik
Je zit thuis op de bank tv te kijken als je Zayn samen met Thom en Sterre thuis hoor komen. Je zet de tv uit als je ziet dat Zayn naast je komt zitten met Thom op zijn schoot. “wat wilde je me vertellen, schat?” vroeg Zayn. “Nou, ehm, ik ben zwanger” zei je met een glimlach. Zayn begon te glunderen en keek naar je buik. “Dat is geweldig!” zei hij “Hoelang al?”. “Nog maar kort” antwoorde je. “Kijk Sterre en Thom, jullie krijgen er een broertje of zusje bij” zei Zayn blij en hij wees naar je buik. Je glimlachte. “Jeeee, ik krijg een zusje!” riep Sterre blij. Ze begon te zwaaien met haar armpjes. Zayn moest erom lachen. Hij zette Thom op de grond en sloeg zijn armen om je heen. Sterre rende gelijk naar boven naar haar kamer. “Dit is echt geweldig” fluisterde hij. Hij gaf je een zoen en legde heel even zijn hand op je buik. “Maar dan moet er een babykamer worden gemaakt en dan moeten we een naam verzinnen en dan moeten we…” zei Zayn. “Ja, we moeten nog veel doen, maar we hebben nog tijd zat voor alles” zei je. “Ik kan het nog amper geloven” zei Zayn “We krijgen gewoon een derde kind!”. “Ik kon het eerst ook niet geloven, maar de zwangerschapstest zei het” vertelde je. “Heb je hem 2 keer gedaan?” vroeg Zayn. Je knikte “Voor de zekerheid en bij beide kwam eruit dat ik zwanger ben”. Je wist dat Zayn altijd al een 3e kind wou, nu zou het dan ook echt gaan gebeuren. Je hoorde Sterre weer naar beneden rennen en zag dat ze een knuffel onder haar shirt had gedaan. “Kijk, ik krijg ook een baby’tje” zei ze blij. Je begon met Zayn te lachen. “Komen jullie eens hier” zei je. “Zouden jullie de naam willen verzinnen voor het baby’tje?” vroeg Zayn. Je had afgesproken dat als je nog een kind zou krijgen dat Thom en Sterre de naam mochten verzinnen. “ja!!!” riepen ze blij. Ze begonnen beide te klappen in hun handen met een grote glimlach. Je keek naar je buik waar (natuurlijk) nog niks te zien was. Je was blij, blij met Thom en Sterre en met Zayn. Maar nu vooral met het idee dat je met z’n 5en bent.

Liam Payne
Je zit thuis op de bank tv te kijken als je Liam samen met Damian thuis hoor komen. Je zet de tv uit als je ziet dat Liam naast je komt zitten met Damian op zijn schoot. “wat wilde je me vertellen, schat?” vroeg Liam. “Nou, ehm, ik ben zwanger” zei je met een glimlach. Liam begon te glunderen en keek naar je buik. “Dat is geweldig!” zei hij “Hoelang al?”. “Nog maar kort” antwoorde je. “Kijk Damian, je krijgt een broertje of zusje” zei Liam blij en hij wees naar je buik. Je glimlachte. “Jeeee, ik krijg een broertje!” riep Damian blij. Hij begon te zwaaien met zijn armpjes. Liam moest erom lachen. Hij zette Damian op de grond en sloeg zijn armen om je heen. Damian rende gelijk naar boven naar zijn kamer. “Dit is echt geweldig” fluisterde hij. Hij gaf je een zoen en legde heel even zijn hand op je buik. “Maar dan moet er een babykamer worden gemaakt en dan moeten we een naam verzinnen en dan moeten we…” zei Liam. “Ja, we moeten nog veel doen, maar we hebben nog tijd zat voor alles” zei je. “Ik kan het nog amper geloven” zei Liam “We krijgen gewoon een tweede kind!”. “Ik kon het eerst ook niet geloven, maar de zwangerschapstest zei het” vertelde je. “Heb je hem 2 keer gedaan?” vroeg Liam. Je knikte “Voor de zekerheid en bij beide kwam eruit dat ik zwanger ben”. Je wist dat Liam altijd al een 2e kind wou, nu zou het dan ook echt gaan gebeuren. Je hoorde Damian weer naar beneden rennen en zag dat hij een knuffel onder zijn shirt had gedaan. “Kijk, ik krijg ook een baby’tje” zei hij blij. Je begon met Liam te lachen. “Kom eens hier jij” zei je. “Zou jij de naam willen verzinnen voor het baby’tje?” vroeg Liam. Je had afgesproken dat als je nog een kind zou krijgen dat Damian de naam mocht verzinnen. “ja!!!” riep hij blij. Hij begon te klappen in zijn handen met een grote glimlach. Je keek naar je buik waar (natuurlijk) nog niks te zien was. Je was blij, blij met Damian en met Liam. Maar nu vooral met het idee dat je met z’n 4en bent.

Reageer (29)

  • XXEMMIX

    Liam, so sweeet!
    Snel een vervolg! :) x

    1 decennium geleden
  • tequilaxash

    louis xoxo snel verder!!!(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Margotstyles

    vervolg!! :D

    1 decennium geleden
  • xiLEGEND

    ZAYN <3

    1 decennium geleden
  • XPAYNER

    liaam (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen