Louis Tomlinson
Je zit in de auto naast Louis op weg naar huis. In je armen ligt het klein wondertje. 2 dagen geleden was Jamy geboren. Je hoort het goed, Lizzy had een broertje gekregen. De bevalling was goed gegaan en je moest voor de zekerheid 2 dagen blijven. Lizzy had hem nog niet kunnen zien en daarom bleef de moeder van Louis om bij haar op te passen. De auto stopte voor het huis en je stapte met hulp van Louis uit de auto met Jamy in je armen. De deur van het huis vliegt open en je ziet Lizzy op jullie af rennen. “Mama! Papa!” roept ze blij. Louis pakt haar op en laat haar je een kusje geven. “Kom, dan gaan we naar binnen” zei Louis en we liepen naar binnen. Je ging op de bank zitten en legde Jamy neer met allemaal kussens eromheen zodat hij niet kon vallen. “Kom eens Lizzy” zei je en Louis zette haar op de grond. Lizzy liep naar je toe en keek naar het kleine baby’tje. “Dit is je broertje” zei je. “Jamy!” riep ze blij. “Ssssst, hij wil slapen” zei Louis en hij kwam op zijn hurken naast de bank zitten. “Geef hem maar een lief kusje” zei je en Lizzy begon gelijk te glimlachen. Ze boog haar hoofd over het kussen en gaf zachtjes een kusje op het wangetje van Jamy. “Jamy is lief” zei ze dit keer zachtjes.
Je glimlachte en gaf Lizzy dit keer een kus. Je zag Louis als een trotse vader naar Jamy en Lizzy kijken.
Gelukkiger kon je nu gewoon niet zijn. Je hebt 2 gezonde kinderen en een hele lieve man.


Harry Styles
Je zit in de auto naast Harry op weg naar huis. In je armen ligt het klein wondertje. 2 dagen geleden was Maryse geboren. Je hoort het goed, Stacey had een zusje gekregen. De bevalling was goed gegaan en je moest voor de zekerheid 2 dagen blijven. Stacey had haar nog niet kunnen zien en daarom bleef de moeder van Harry om bij haar op te passen. De auto stopte voor het huis en je stapte met hulp van Harry uit de auto met Maryse in je armen. De deur van het huis vliegt open en je ziet Stacey op jullie af rennen. “Mama! Papa!” roept ze blij. Harry pakt haar op en laat haar je een kusje geven. “Kom, dan gaan we naar binnen” zei Harry en we liepen naar binnen. Je ging op de bank zitten en legde Maryse neer met allemaal kussens eromheen zodat ze niet kon vallen. “Kom eens Stacey” zei je en Harry zette haar op de grond. Stacey liep naar je toe en keek naar het kleine baby’tje. “Dit is je zusje” zei je. “Maryse!” riep ze blij. “Ssssst, ze wil slapen” zei Harry en hij kwam op zijn hurken naast de bank zitten. “Geef haar maar een lief kusje” zei je en Stacey begon gelijk te glimlachen. Ze boog haar hoofd over het kussen en gaf zachtjes een kusje op het wangetje van Maryse. “Maryse is lief” zei ze dit keer zachtjes.
Je glimlachte en gaf Stacey dit keer een kus. Je zag Harry als een trotse vader naar Stacey en Maryse kijken. Gelukkiger kon je nu gewoon niet zijn. Je hebt 2 gezonde kinderen en een hele lieve man.

Niall Horan
Je zit in de auto naast Niall op weg naar huis. In je armen ligt het klein wondertje. 2 dagen geleden was Simon geboren. Je hoort het goed, Bryss had een broertje gekregen. De bevalling was goed gegaan en je moest voor de zekerheid 2 dagen blijven. Bryss had hem nog niet kunnen zien en daarom bleef de moeder van Niall om bij hem op te passen. De auto stopte voor het huis en je stapte met hulp van Niall uit de auto met Bryss in je armen. De deur van het huis vliegt open en je ziet Bryss op jullie af rennen. “Mama! Papa!” roept hij blij. Niall pakt hem op en laat hem je een kusje geven. “Kom, dan gaan we naar binnen” zei Niall en we liepen naar binnen. Je ging op de bank zitten en legde Simon neer met allemaal kussens eromheen zodat hij niet kon vallen. “Kom eens Bryss” zei je en Niall zette hem op de grond. Bryss liep naar je toe en keek naar het kleine baby’tje. “Dit is je broertje” zei je. “Simon!” riep hij blij. “Ssssst, hij wil slapen” zei Niall en hij kwam op zijn hurken naast de bank zitten. “Geef hem maar een lief kusje” zei je en Bryss begon gelijk te glimlachen. Hij boog zijn hoofd over het kussen en gaf zachtjes een kusje op het wangetje van Simon. “Simon is lief” zei hij dit keer zachtjes. Je glimlachte en gaf Bryss dit keer een kus. Je zag Niall als een trotse vader naar Bryss en Simon kijken. Gelukkiger kon je nu gewoon niet zijn. Je hebt 2 gezonde kinderen en een hele lieve man.


Zayn Malik
Je zit in de auto naast Zayn op weg naar huis. In je armen ligt het klein wondertje. 2 dagen geleden was Nick geboren. Je hoort het goed, Thom en Sterre hadden een broertje gekregen. De bevalling was goed gegaan en je moest voor de zekerheid 2 dagen blijven. Thom en Sterre hadden hem nog niet kunnen zien en daarom bleef de moeder van Zayn om bij hun op te passen. De auto stopte voor het huis en je stapte met hulp van Zayn uit de auto met Nick in je armen. De deur van het huis vliegt open en je ziet Thom en Sterre op jullie af rennen. “Mama! Papa!” roepen ze blij. Zayn pakt Sterre op en laat haar je een kusje geven. “Kom, dan gaan we naar binnen” zei Zayn en we liepen naar binnen. Je ging op de bank zitten en legde Nick neer met allemaal kussens eromheen zodat hij niet kon vallen. “Kom eens Thom en Sterre” zei je en Zayn zette Sterre op de grond. Sterre en Thom liepen naar je toe en keken naar het kleine baby’tje. “Dit is jullie broertje” zei je. “Nick!” riep Thom blij. “Ssssst, hij wil slapen” zei Zayn en hij kwam op zijn hurken naast de bank zitten. “Geef hem maar een lief kusje” zei je en Sterre begon gelijk te glimlachen. Ze boog haar hoofd over het kussen en gaf zachtjes een kusje op het wangetje van Nick waarna Thom hetzelfde deed. “Nick is lief” zei Thom dit keer zachtjes.
Je glimlachte en gaf Sterre en Thom dit keer een kus. Je zag Zayn als een trotse vader naar Thom, Sterre en Nick kijken. Gelukkiger kon je nu gewoon niet zijn. Je hebt 3 gezonde kinderen en een hele lieve man.

Liam Payne
Je zit in de auto naast Liam op weg naar huis. In je armen ligt het klein wondertje. 2 dagen geleden was Olivia geboren. Je hoort het goed, Damian had een zusje gekregen. De bevalling was goed gegaan en je moest voor de zekerheid 2 dagen blijven. Damian had hem nog niet kunnen zien en daarom bleef de moeder van Liam om bij hem op te passen. De auto stopte voor het huis en je stapte met hulp van Liam uit de auto met Olivia in je armen. De deur van het huis vliegt open en je ziet Damian op jullie af rennen. “Mama! Papa!” roept hij blij. Liam pakt hem op en laat hem je een kusje geven. “Kom, dan gaan we naar binnen” zei Liam en we liepen naar binnen. Je ging op de bank zitten en legde Olivia neer met allemaal kussens eromheen zodat ze niet kon vallen. “Kom eens Damian” zei je en Liam zette hem op de grond. Damian liep naar je toe en keek naar het kleine baby’tje. “Dit is je zusje” zei je. “Olivia!” riep hij blij. “Ssssst, ze wil slapen” zei Liam en hij kwam op zijn hurken naast de bank zitten. “Geef haar maar een lief kusje” zei je en Damian begon gelijk te glimlachen. Hij boog zijn hoofd over het kussen en gaf zachtjes een kusje op het wangetje van Olivia. “Olivia is lief” zei hij dit keer zachtjes Je glimlachte en gaf Damian dit keer een kus. Je zag liam als een trotse vader naar Olivia en Damian kijken. Gelukkiger kon je nu gewoon niet zijn. Je hebt 2 gezonde kinderen en een hele lieve man.

Reageer (1)

  • hwke2010

    please vervolg en louis is mijn favoriet en natuurlijk ook lizzy en jamy
    (H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen