Heeey,
Guess what, this wannabee brittish bitch is going back tonLondon tonight!

Met andere woorden ik vertrek dalijk weer naar Londen, ik heb gewoon weer internet en zal onderweg vast wel verder schrijven.

-Feliz pov-
Ik weet niet wat me bezielde, maar ik was gewoon verliefd. Dit kon niet, de roddels, gezeur van het management en het gehaat van zijn fans, ik zou het niet aankunnen. 

Een paar uur later was er zover, de wedstrijd zou gaan beginnen. FC Barcelona tegen Real Madrid, (dat is het Feyenoord, ajax verhaal in Spanje) en wat dat betreft was ik best fanatiek en Cat had dat ooit over genomen. Alleen onder voetbal dronken we bier, het was niet echt classy, maar bij voetbal hoort bier.

Net voor de rust maakte Real de 2-2 en daar was ik niet blij mee, Liam schoot in de lach toen in voor de zoveelste keer opstond. "wat is er?" vroeg ik niet begrijpend, "ik heb nog nooit een meid zo fanatiek zien doen om voetbal, laat staan twee" lachte hij. "het is de finale" sputterde Catherine tegen, waardoor ik weer in de lach schoot.

De wedstrijd eindigde in 3-2 voor Barca en ik was daar erg blij mee, Cat was de enige die wist waarom ik veel waarde hechtte aan deze wedstrijd. 
Als 9 jarig meisje had mijn vader mij een keer meegenomen naar een wedstrijd tussen Barca en Real, het was een van de beste herinneringen die ik had en sindsdien had ik zelfs na het overlijden van mijn ouders 'El Clásico' (zo wordt de wedstrijd tussen de twee rivalen genoemd) niet 1 keer gemist. Ik was alleen nooit meer naar Camp Nou (stadion van Barcelona) geweest, waarom weet ik eigenlijk niet.

De avond was hartstikke gezellig, uiteindelijk werd het zo laat dat de jongens erop stonden dat we bleven slapen. Het was toch zeker wel een kwartier lopen naar huis (op ons huidige tempo), "hebben jullie een logeerkamer?" vroeg ik, "je mag wel bij mij komen liggen hoor" zei Zayn. "nee dank je" antwoordde ik droog, "ik weet wat! We gooien alle matrassen in de woonkamer, zo slapen we met z'n alle!" riep Louis hyper.
Ik liep mee naar boven om ook een matras te pakken, toen ik me ineens iets herinnerde dat de jongens gezegd hadden toen ik ze voor het eerst samen zag. Ik liep stilletjes achter Niall aan, hij had niks door dat ik ondertussen ook in zijn kamer stond. "leuke poster" zei ik en ik knikte naar een onwijs grote poster van mij aan zijn muur. Niall draaide zich geschrokken om en werd knalrood, "èh..." begon hij. Ik glimlachte, sloot de deur en drukte nog even een kus op zijn lippen. 
De deur vloog open...

Reageer (2)

  • Celin

    Oef, Niall die had je moeten zien aankomen!

    Veel plezier in Londen babee <3

    1 decennium geleden
  • Aveline

    HAHAHAA!
    Awkward.

    En veel plezier in londen!
    Wat ga je er eigenlijk doen?
    Als je one direction ziet, geef louis een knuffel van me. En zayn een kus. En harry een woel door zijn krullen. En geef liam een lepel! XD! Niall mag je zelf een dikke knuffel geven.

    Of zijn ze op tour?
    Sorry, geen besef meer van tijd hier in italy.


    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen