Rajesh
je geluid was volgensmij heel slecht. Het wert met het liedje verder als maar slechter. En toen je die hoge noten haalde begon mijn hele computer te trillen (voor iedereen die hoge noten haalde trouwens).de hoge noten haalde je niet. Ik vind wel dat je zo een leuke stem hebt. Ik zou al jullie stemmen wille stelen.er was echt een stukje in het liedje waar ik bij dacht geef me je stem nu.
Cijfer: 6

NeverEnough
Wel iets beter dan je vorige inzending. Ik denk ook dat de muziek op de achtergrond je heel erg geholpen heeft want je zingt nu echt op de melodie. Het klinkt alleen hier en daar wel wat statisch. Alsof je iets zomaar zingt. Je moet echt proberen nog meer gevoel erin te leggen, het liedje nog meer over te brengen. En misschien, maar dat kan alleen als je het hebt. Zal ik je aanraden een keer andere opname apparatuur aan te schaffen. Ik denk dat je je stem dan veel beter en zuiverder hoord.
Cijfer: 6,9

HurtedHeart
Je hebt mooi gezongen, maar het werd helaas zoals ze hier boven zeiden als maar slechter. Dat is jammer want ik weet zeker dat je goed kan zingen. Het kan heel goed namelijk aan je apparatuur liggen. Er zaten ook mooie stukken tussen, maar je haalde de hoge noten net niet en dat was jammer.
Cijfer 6,3

Gemiddelde Cijfer: 6,4

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen