Rahjesh
ik sta van jullie allemaal wel versteld dus ook bij jou. Ik had dit niet verwacht van jou. Het wert met het liedje beter. Nou verder heb ik niets te zeggen. Jammer dat je geen achtergrond muziek had zou het nog leuker maken. En je moet het gewoon online zetten op youtube. Ik wed dat je allemaal goeie reacties krijg.
Cijfer: 8.7

NeverEnough
Prachtig, zoals altijd. Met erg veel gevoel gezongen! Ik vond het ook wel mooi dat je geen muziek erbij had, dat zorgde er voor dat ik echt aandachtig naar je stem kon luisteren. Als ik één puntje van kritiek zou mogen geven zou dat zijn dat je het hele liedje door nogal moeilijk zingt. Alsof de worden er moeilijk uitkomen zeg maar. ‘Straaay.. froooom.. loveee..’ Alsof je veel moeite hebt de woorden uit te spreken. Misschien is dit een vorm van je liedje gevoelig brengen dat kan natuurlijk ook, maar na een paar minuten begon het me iets te storen.
Cijfer: 8,6

HurtedHeart
Je hebt met veel gevoel gezongen waardoor bij mij het liedje aankwam. Ik vond het vooral kwam omdat je geen karaoke muziek eronder had gedaan om je te ondersteunen. Ik kreeg er vanzelf een glimlach van op mijn gezicht. Je leek soms moeite te hebben met de woorden, maar ik vind het erg knap gedaan.
Cijfer: 9.0

Gemiddelde Cijfer: 8,9

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen