Rahjesh
beter dan het vorige. Je stem is geweldig. Het refrein ging je goed af. Maar die a a a ai dan weer niet. De hoge noten haalde je soms niet. Ja i schrok best wel van de veranderingen. Maar die aaaaaa fallin ging echt goed.
Cijfer: 8

NeverEnough
Het was goed, maar op momenten niet echt zuiver. Je veranderd steeds van toonhoogte wat het soms rommelig maakt. Als een liedje te hoog voor je is zing dan het hele liedje een octaaf lager & niet alleen een paar delen in het liedje. Want nu ga je van de orginele toonhoogte naar wat lager en weer hoger. Dit maakt het minder aangenaam om naar te luisteren. Ik weet dat het een moeilijk nummer is dus ik zal je er nog niet zo streng op beoordelen.
Cijfer: 6.5

HurtedHeart
Ik moest toegeven het is en blijft een moeilijk nummer. Ik heb hem ook gecoverd en ik kwam er helemaal niet goed vanaf. Het was waarschijnlijk zelfs erg slecht aangezien ik hem heel vaak falend zong. Ik vond het sms wel irritant datcje steeds van toonhoogte veranderde. Ik raakte er zelf namelijk door de war van. Je haalde de hoge noten soms nietven dat was vrij jammer.
Cijfer: 7,0

Gemiddelde: 7,2

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen