Nou biebs ik ben bijna in calles na weer een dagje londen en weer geen one direction gespot:( nou das een goed excuus om snel weer te gaan haha

Gelukkig waren we net gestopt met zoenen, omdat we de trap hoorde anders had Zayn ons betrapt. "wat dacht je Niall is niet zo sterk als Zayn, ik ga hem wel helpen?" vroeg hij erg lullig, "nee ik dacht Niall zal er vast wel sexy uitzien als hij dat matras tilt dus ik ga kijken" antwoordde ik bot en ik ging op het matras liggen. Het matras werd aan beide kanten opgetild en ik greep me geschrokken vast, "waar is Feliz?" vroeg Liam toen de jongen met het matras de trap afliepen. "op het matras" piepte ik, vraag me niet hoe ze het voor elkaar kregen maar ik was niet gevallen. " Doe. Dat. Nooit. Meer" zei ik nep in shock, waarna ik een pruillip trok en deed alsof ik moest huilen. "ah kijk die puppy eyes dan" zei Niall terwijl hij naast me neer plofte, Lou kwam aangelopen met een paar flessen barcardi; lemon , dragonberry, Razz en melon. "ik heb een leuk idee om elkaar wat beter te leren kennen, we stellen elkaar om de beurt een vraag, wil je geen antwoord geven, dan moet je een shotje nemen en je krijgt een opdracht, weiger je die nog een schotje" legde hij uit, iedereen stemde in. Ik wist gewoon dat deze avond weer iedereen op Liam na lam lazerus zou zijn. "ik blijf wel nuchter samen met Li" stelde ik voor, "dat hoeft niet hoor, ik doe net zo idioot mee met jullie" lachte Liam.

Er waren al een paar vragen gesteld en ik had nog steeds het eerste glas voor mijn neus staan, iedereen had al minstens 2 keer gedronken. "hoe oud was je toen je voor het eerst zoende?" vroeg Liam mij, "15" antwoordde ik. En we gingen weer verder, ondertussen hadden we hem allemaal al flink zitten, "waarom heb je me nooit verteld met wie je voor het eerst hebt gezoend?" vroeg Cat. Yep het volgende shotje, ik wachtte mijn opdracht af, "een soort van 7 minutes in heaven, maar je mag absoluut niet weten wie het is." zei Cat na een lang overleg met Harry.
Ik pakte zonder iets te zeggen de fles Bacardi Razz en nam een grote slok, ik liet me achterover vallen op het matras. "jullie hebben een slechte invloed op mij" zei ik uit het niets, "hoezo?" vroeg Niall geschrokken. "als ik voor ik jullie kon een keer per maand een paar glaasjes dronk was het veel, de kater van gister was amper weg en ik begin alvast aan die van morgen" lachte ik.

Reageer (1)

  • Celin

    Aah, jammer dat je de boys niet hebt gezien. Ik kom zo nog wel op msn, kun je mij uitgebreid verslag geven :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen