tadatatatataaaaaaaaaaaaaaaa. hst 6!!!!!!!!! Weer vanuit jake. Ik beloof jullie dat het volgende hst vanuit Nessie word ;).

Jacob

Het was gemakkelijk om zo met haar te liggen, maar mijn hoofd was nog steeds bij het gesprek wat ik tussen Nessie en Bella had gehoord. Stom dat zoiets kleins me zo bezig kon houden. Misschien moest ik het haar vragen, of ze er echt zo over dacht, maar dan weet ze dat ik haar afluisterde. Is dat een risico dat ik durf te nemen, om haar vertrouwen zo te beschaden. Na even zo te liggen draaide ze haar hoofd naar me toe.
'Je bent er niet helemaal bij, en ik wil weten waarom!' Haar stem klonk eisensd en misschien zelfs een beetje boos.
'Ik denk dat je het niet leuk gaat vinden'zei ik tenslotte. Haar uitdrukking werd weer wat zachter.
'Ik beloof je niet boos te worden'zei ze stilletjes.
'Nou...'begon ik een beetje stotterend.'Vanmiddag, toen je was jagen, zat ik hier maar een beetje te peinzen. Ik hield het niet bepaald vol zonder jou, zonder te weten wat je aan het doen was, dus ben ik je gevolgt. En ik kwam net optijd aan om het gesprek tussen jou en Bella te horen. Wat me dwars zit is dat ik dacht dat Bella me wel genoeg kende om te weten dat ik je nooit, maar dan ook echt nooit, pijn zou doen.' Toen ik klaar was met mijn verhaal zuchte ik een keer diep, voordat ik haar aankeek. Toen ik haar aankeek snapte ik niet wat er in haar hoofd afging. Uiteindelijk zei ze wat.
'Jij bent me gevolgt?!' Tot mijn grote verassing klonk het plagend.
'Uhm ja'Zei ik een beetje beschaamd. Ze begon te lachen. Man, die meid zit echt vol verassingen.
'Ik snap wel wat je dwars zit. Eerlijk gezegt zit dat mij ook een beetje dwars.'
'Maar ben je niet boos?'
'Op wie moet ik boos zijn dan'
'Uhm op mij. Ik ben je gevolgt, weet je nog'
'Ja maar ik had dat wel verwacht'
'Kleine gekke meid van me'. Mijn stemming was weer terug. Ik heb me om niets zorgen gemaakt, Nessie was niet boos op me, het kon niet beter. Ik keek naar haar gezicht en zag dat ze zich had begraven in mijn borst. Toen ze merkte dat ik naar haar keek keek ze omhoog en lachte ze. Ik lachte terug en gaf haar een kleine zoen. Ze ging weer terug liggen en was binnen 5 minuten in slaap. Ik gaapte. Misschien moest ik ook maar gaan slapen. Ik gin wat gemakkelijker zitten en was ook zo in slaap...

reacties???(A)I love them(dance)[/b]

Reageer (3)

  • Glory

    (yeah)

    1 decennium geleden
  • MoonLove

    Haha geweldig (L) Love your story ;)

    1 decennium geleden
  • FairyGirl

    Mooi!
    Snel verder gaan
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen